Oferta Coface Romania

Oferta noastra

Suntem alaturi de companii pentru a le proteja impotriva riscului de neplata a facturilor

In cadrul Coface, misiunea noastra este de a asigura companiile - de la IMM-uri si pana la multinationale - impotriva riscului de neplata a facturilor, care le poate bloca activitatea. Astfel, am conceput o serie de solutii dedicate asigurarii de credit, ce acopera 4 cerinte principale exprimate de catre companiile exportatoare: asigurarea vanzarilor, preluarea riscurilor acceptabile, reducerea pierderilor si evaluarea pietelor.
 
Aceasta protectie "made by Coface" se bazeaza pe un sistem puternic de preventie: expertii nostri lucreaza in intreaga lume pentru a analiza puterea financiara a companiilor si a anticipa arieratele. Prin intermediul acestei revizuiri continue, vom oferi feedback unei parti sau chiar intregului portofoliu de clienti, onorandu-ne in acelasi timp parteneriatele de afaceri.
 
Cunoasterea aprofundata a cumparatorilor si a pietelor ne permite sa oferim consultanta si servicii personalizate, alaturi de luarea unor masuri rapide atunci cand riscurile facturilor neplatite incep sa se materializeze. Aceasta reactie este posibila datorita legaturilor puternice si unice, stabilite cu clientii nostri si este sustinută de prezenta in 99 de tari. In Romania, divizia de underwriting, impreuna cu brokeri specializati la nivel national si echipe dedicate de Key Accounts atat in Bucuresti, cat si in Cluj, ne ajuta sa fim proactivi si sa anticipam situatiile riscante. Coface este singurul furnizor de servicii integrate de management al riscului de credit din Romania. Alaturi de asigurarea de credit, gama de servicii este completata de evaluarea companiilor, informatii de afaceri si managementul creantelor comerciale.

Solutii de asigurare de credit pentru consolidarea afacerii

SOLUTIILE NOASTRE

Stiri

COFACE PUBLICA TOP 500 CELE MAI MARI COMPANII DIN EUROPA CENTRALA SI DE EST Cum si-au revenit cele mai mari companii dupa pandemie?
02/11/2022

• 2021 – un mediu favorabil pentru Europa Centrala si de Est cu o crestere de 5,7% a PIB dupa o recesiune de -3,7% in primul an de pandemie
• Top 500 de jucatori: cresterea cifrei de afaceri, a profitului net si a ocuparii fortei de munca, ca urmare a redresarii dupa scaderea activitatii
• Sectoare: sectorul petrol si gaze ocupa primul loc in top 500, urmat de auto si transport si comertul nespecializat
• Polonia gazduieste cele mai mari afaceri din regiune, cu o cifra de afaceri agregata in crestere cu 26% in 2021 fata de anul anterior

Aflati mai multe
Indicele fragilitatii sociale si politice Coface 2022
25/10/2022

In timp ce sursele incertitudinii economice sunt numeroase, in randurile lor ar putea fi adaugate si noi tulburari politice. De cativa ani, riscul politic este o tema recurenta, luand diferite forme: populism in crestere, framantari sociale, conflicte, terorism si protectionism. Noul peisaj geopolitic prefatat de actiunile Rusiei ar putea ridica din nou riscuri in alte puncte globale de interes. In plus, presiunile preturilor, in special asupra bunurilor de baza, continua sa alimenteze tensiuni adaungandu-se celor generate de criza economica si de sanatate declansate de pandemie.
In acest context, Coface comunica rezultatele privind indicele de fragilitate sociala si politica axtualizat. Chiar daca a scazut de la nivelul record atins anul trecut, indicele sugereaza un mediu de risc ridicat. Si, in timp ce accentul se muta in mod natural catre riscurile de tensiuni in tarile emergente, economiile avansate nu vor fi ferite de aceasta crestere a problemelor sociale.

Aflati mai multe
TOATE STIRILE

Country risk map

Consult the Country List

Consult the Country List

Studii economice
  • Romanian
  • English