Oferta Coface Romania

Publicatiile Coface

Publicatiile Coface va pun la dispozitie opiniile expertilor internationali pentru un proces decizional cat mai corect

Scopul publicatiilor Coface "Panorama" este de a evalua companiile si de a le proteja impotriva riscurilor, pentru ca acestea sa isi poata fundamenta deciziile pe cele mai noi si relevante informatii. 
Valorificand expertiza economistilor nostri, a underwriter-ilor si a specialistilor in informatii de afaceri si de colectarea creantelor, aceste publicatii au un dublu obiectiv:
  • de a-i furniza cititorului, periodic, o monitorizare statistica prin intermediul unui indicator trimestrial
  • de a oferi o analiza tematica, concentrandu-se pe diferite sectoare de activitate
Fiecare publicatie Coface Panorama nu reprezinta doar un instrument usor de utilizat ca suport in procesul decizional, ci si o platforma dedicata evaluarii mediului de business. Analizand criza bancara din Spania sau posibilitatea iesirii Greciei din zona Euro, am putut descifra modalitatea in care aceste evenimentele ar putea afecta companiilor.

Coface publica diverse studii:

Publicatii Coface

Panorama Riscurilor de Tara:

O monitorizare detaliata a modificarilor trimestriale ale evaluarilor de tara, analize si previziuni ale Diviziei de Cercetare Economica a Coface. Actualizat de trei ori pe an, acest ghid include diverse articole si un tabel cu comentarii dedicat modificarilor evaluarilor de tara, alaturi de fise actualizate periodic pentru cele 18 tari problematice, precum si pentru alte tari aflate in centrul atentiei.

 

Panorama Riscurilor Sectoriale:

Analiza si evolutia tendintelor generale ale diferitelor sectoare de activitate. Facand apel la experienta specialistilor si underwriter-ilor sai, Coface analizeaza perspectivele pe termen scurt pentru diverse sectoare, precum industria de masini si echipamente, constructii, agricultura, industria chimica etc.

 

Studiul Insolventelor:

Evolutia companiilor insolvente din Romania. Cu ajutorul analistilor economico-financiari, Coface Romania lanseaza analize trimestriale si semestriale dedicate evolutiei insolventelor, distributiei sectoriale si teritoriale a acestora, precum si impactul lor asupra mediului de afaceri din Romania.

Sus
  • Romanian
  • English