Oferta Coface Romania

Asigurari de garantii

Dezvoltarea companiilor  depinde de stabilitatea lor financiara si increderea pe care o transmit in piata in raport cu furnizorii, partenerii de afaceri sau autoritatile de stat. In acest context, activitatea comerciala poate fi supusa riscurilor in timpul derularii tranzactiilor  comerciale sau financiare,  iar  instrumentele  de garantare detin un rol principal. Protejarea impotriva riscurilor de neindeplinire contractuala precum si diminuarea pierderilor financiare cauzate de aceasta au devenit o conditie esentiala de indeplinit pentru anumite sectoare economice, cum ar fi cel al achizitiilor publice la nivelul Uniunii Europene.
 

RASPUNSUL COFACE LA NEVOILE DIN PIATA
In  calitate  de  furnizor  de servicii integrate de management al riscului comercial, Coface vine in sprijinul dumneavoastra cu instrumente de garantare care va ajuta sa participati, in conditii de siguranta, la proceduri de achizitii publice. 
Asigurari de garantii
DE CE SA ALEGETI COFACE PENTRU INCHEIEREA ASIGURARII DE GARANTII?
Sustinuti de o experienta vasta ca asigurator de credit de top, specialistii Coface va ofera suportul necesar, prin solutii complexe si personalizate, pentru a beneficia de contracte care sa ajute la dezvoltarea afacerii dumneavoastra.
  • Orice companie care intentioneaza sa incheie contracte cu statul este obligata sa constituie garantia de participare la licitatie si garantia de buna executie
  • Asigurarile de garantii oferite de Coface reprezinta alternativa optima la scrisoarea de garantie bancara

PRODUSELE NOASTRE ADAPTATE NEVOILOR

Asigurari de garantii Coface

  • Romanian
  • English