Despre Coface

Viziunea & Valorile Noastre

Cel mai agil partener global de trade din industrie

Misiunea noastra este de a sprijini companiile din intreaga lume sa isi atinga ambitiile comerciale, sa aiba un control mai bun al profitului si sa castige cota de piata prin optimizarea creditului.
 
Vision-Ro

O VIZIUNE CE PORNESTE DE LA VALORI PE CARE TOTI LE IMPARTASIM

Focus pe client

Fokus_small

Punem satisfactia clientului in centrul afacerii noastre: ofertele, nivelul de servicii si flexibilitatea. Ramanem conectati la piata macro-economica, la schimbarile facute de concurenta. Construim si mentinem relatii puternice si durabile cu brokerii si partenerii.

EXPERTIZA

Kompetenz_small

Sprijinim si dezvoltam expertiza noastra istorica din underwriting, risc, vanzari, sisteme si procese, precum si pe cea pe industrii, zone geografice si sectoare. Ne consolidam leadership-ul si managementul.

Curaj si responsabilitate

Mut-und-Verantwortung_small

Responsabilitate pentru deciziile noastre si pentru consecintele acestora, pentru atingerea unui echilibru corect intre crestere si risc, pentru delegarea, verificarea, monitorizarea performantei liniilor noastre de business, abilitarea echipelor locale prin implicarea in procesele strategice si bugetare, care isi doresc si au curajul sa inoveze si sa incerce idei noi.

Colaborare

Teamwork_small

Imbunatatim cooperarea dintre functii, departamente si tari; demonstram un nivel ridicat de transparenta in relatiile noastre profesionale, intelegem si valorificam sprijinul oferit care ne duce spre succes. 

Sus
  • Romanian
  • English