Despre Coface

Partenerii Nostri

tipuri de parteneri care aleg siguranta afacerii lor

Partenerii nostri
Tintind excelenta in serviciile de management al riscului de credit prin profesionalism, dedicare si autodepasire, consideram ca in decursul timpului ne-am adaptat permanent activitatea si serviciile, venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra.
Astfel, gratie contributiei Coface in dezvoltarea unui parteneriat solid, feedback-ul primit din partea clientilor nostri denota devotamentul si viziunea comuna in derularea unei colaborari fructuoase, desfasurata de-a lungul timpului.
Valorificand relatia cu partenerii nostri, am personalizat categoriile acestora, cu sectiuni dedicate nevoilor lor.

BANCI

Coface ofera solutii unice pentru institutiile financiare. Cu o traditie deosebita in cadrul parteneriatelor bancare, colaboram cu o varietate de banci si institutii familiarizate cu serviciile noastre si dorim sa extindem aceasta colaborare si in cadrul altor banci. Daca doriti sa devenim parteneri, va rugam sa ne contactati.
 
Mentinerea unui flux de numerar corespunzator este unul dintre aspectele vitale ale oricarei afaceri. Companiile mici si mijlocii sunt deosebit de vulnerabile in raport cu intarzierea efectuarii platii datoriilor si de multe ori acestea finanteaza debitele clientilor lor in detrimentul propriului flux de numerar si al dezvoltarii afacerii.
 
Coface a dezvoltat solutii unice de creditare ce pot fi utilizate de catre banci pentru gestionarea activelor clientilor proprii, in contextul generarii unui flux de numerar corespunzator si al reducerii riscului intarzierilor la plata.
 
Beneficiile parteneriatului cu Coface:
 • Sprijin direct in pregatirea procesului de promovare a asigurarii (training, materiale promotionale etc.)
 • Agrearea unui produs si flux operational standardizat, care sa permita o promovare rapida catre client
 • Flexibilitate in abordarea necesitatilor si implementarea de solutii adecvate businessului
 • Nu sunt impuse schimbari ale politicilor de vanzare si credit management ale clientului
 • Administrare realizata de Coface dupa semnarea contractului, fara necesitatea unor resurse suplimentare din partea bancii
 • Coface este singurul furnizor care promoveaza servicii integrate de management al riscului de credit, fiind capabil sa ofere pachete complexe de servicii (Asigurare de Credit Comercial, Managementul Creantelor, Evaluare Companii si Informatii de Afaceri)

MULTINATIONALE & IMM-URI

Serviciile Coface sunt destinate tuturor companiilor, de la multinationale la IMM-uri, indiferent de sectorul de activitate al acestora.
 
Indiferent de industria in care activati sau tara in care desfasurati relatii comerciale, clipa de clipa va confruntati in afacerea dumneavoastra cu diverse obstacole: resurse de credit limitate, costuri de credit ridicate, acces restrans la informatii cu privire la partenerii dumneavoastra comerciali si absenta unui element de siguranta care sa ateste ca aveti o afacere sustenabila si de incredere.
 
Coface va poate ajuta sa depasiti aceste obstacole prin intermediul unui sistem integrat de management al riscului de credit:
 • Asigurarea de Credit Comercial
 • Informatii de Afaceri
 • Managementul Creantelor

EXPORTATORI

Datorita numarului crescut al cererilor de asigurare provenite din partea companiilor ce doresc sa isi asigure activitatile de export, Coface Romania in calitate de lider mondial in asigurarile de export, va pune la dispozitie sistemul ideal de management al riscului de credit, adaptat contextului economic actual.
 
Coface detine expertiza pentru a va ajuta sa dezvoltati activitati de export, la nivel global
Coface este un sustinator al companiilor exportatoare romanesti, cu o retea internationala in 97 de tari, care va poate ajuta sa reduceti incertitudinile curente ale comertului international, ce aduc cu sine riscuri si costuri suplimentare fata de cele din pietele interne. Prin asigurarea creditelor de export cu ajutorul Coface, va protejati compania impotriva riscului neincasarii creantelor externe in cazul producerii anumitor evenimente ce fac imposibila plata datorata de cumparatorii externi.
 
Asigurarea de Credit Coface este indispensabila companiilor romanesti care doresc sa initieze activitati de export
Daca o parte dintre companiile care apeleaza la asigurarea de credit au deja experienta in activitati de export, in multe dintre cazuri, discutam cu companii care abia demareaza exporturile. In asemenea situatii, asigurarea devine un element indispensabil datorita necunoasterii pietelor respective.
 
Asigurarea de Credit Comercial furnizeaza exportatorilor infrastructura necesara desfasurarii activitatii de vanzare: pornind de la analizarea cumparatorilor straini bazata pe reteaua internationala Coface in 97 de tari, la servicii de colectare in cazul in care exportatorul se confrunta cu intarzieri la plata si pana la acoperirea riscului de neplata prin plata despagubirii in cazul in care cumparatorul nu isi achita obligatiile financiare.
 
Conferinta de Risc de Tara Coface - sesiune dedicata exportatorilor
Conferinta de Risc de Tara s-a dezvoltat pe parcursul anilor, devenind un eveniment de traditie si de referinta pentru mediul de afaceri din Romania. Editia din 2011 s-a bucurat de prezenta a 300 de participanti, personalitati din lumea afacerilor, din institutii bancare, cabinete de consultanta, exportatori si investitori straini.
 
Aceasta editie a avut in componenta o masa rotunda dedicata exporturilor romanesti, fiind astfel abordat sectorul investitiilor prin exporturi la nivel national, precum si strategia de export a Romaniei pentru perioada 2011-2015.
Sus
 • Romanian
 • English