Oferta Coface Romania

Asigurare de credit pentru multinationale

GlobaLiner: managementul riscului de credit comercial pentru multinationale

GlobaLiner

BENEFICIILE GLOBALINER

Optimizati managementul riscului de credit international prin agilitate si flexibilitate 

  • Transparenta: Clauzele transparente si contractele clare va permit implementarea eficienta a programului dvs de asigurare la nivel local
  • Adaptabilitate: Multitudinea de clauze Coface ne permite adaptarea programului de asigurare pe baza nevoilor dumneavoastra 
  • Guvernanta: Programul propriu GlobaLiner respecta reglementarile subsidiarelor, iar dumneavoastra puteti face adaptarile locale necesare  
OFERTA DE CARE AVETI NEVOIE DACA
  • Compania dumneavoastra face parte dintr-un grup multinationale cu birouri in mai multe tari
  • Aveti o cifra de afaceri asigurabila de cel putin 250 de milioane de euro
  • Doriti sa va protejati bilantul, sa consolidati sistemul propriu de management al riscului, sau pur si simplu sa imbunatatiti performantele dvs. (DSO, raport plati restante, finantare eficienta creantelor comerciale)

 

GlobaLiner este disponibil in peste 60 de tari.

SERVICII GLOBALE PENTRU PROTEJAREA AFACERILOR

Coface a fost primul asigurator de credit comercial care a oferit programe internationale de asigurare structurate odata cu deschiderea birourilor in  Asia, Africa, si  America Latina. Imbunatatim continuu serviciile noastre pentru a oferi sprijin afacerilor internationale, iar un prim pas in acest sens a fost lansarea Coface Global Solutions in 2012. In 2021, Coface face un pas inainte prin  lansarea GlobaLiner.
 
Companiile cu activitate internationala doresc sa obtina aceleasi conditii de asigurare de credit pentru tarile in care opereaza, iar noi venim in intampinarea lor cu o solutie complexa.

GlobaLiner permite organizatiei si subsidiarelor dumneavoastra sa negociati in mod centralizat implementarea unei solutii unitare de asigurare de credit la nivel global.

Cu ajutorul GlobaLiner, creditul pe care il acordati clientilor dumneavoastra este gestionat eficient.
Table romana

Coface Global Solutions

CGS este o structura dedicata in cadrul Coface, ce reuneste experti din toate birourile grupului pentru a deservi conturi internationale mari

CGS este o structura dedicata in cadrul Coface, ce reuneste experti din toate birourile grupului pentru a deservi conturi internationale mari

Echipele CGS se adapteaza structurii fiecarui program international de asigurare de credit, avand la baza colaborarea si disciplina care sunt esentiale in managementul acestor programe complexe.  

Beneficiind de sisteme si procese de informatii solide, Coface Global Solutions acceseaza resursele intregului grup Coface: o retea globala de 80 de milioane de cumparatori, prezenta (directa sau prin parteneri) in 100 de tari, si 650 de underwriteri si analisti de credit dedicati sectoarelor de activitate specifice. 

 

Prin CGS, centralizam negociarea contractelor mari, adaptam serviciile nevoilor locale, organizam si optimizam riscurile de transfer. Odata ce proiectul este setat, echipele noastre ofera suport beneficiarilor, si ajuta la implementarea oricaror schimbari cerute de strategia de business sau de politicile de risc. 

Instrumente

Cofanet Essentials : o platforma online dedicata multinationalelor

Bine de stiut

CofaNet ofera Evaluarea Riscului Debitor  (DRA), acces la instrumente de export, si analize detaliate.

Cu ajutorul CofaNet, Coface oferta companiilor multinationale un spatiu online securizat de management al creditului, disponobil in 39 de limbi. CofaNet ajuta clientii sa-si identifice cumparatori, sa verifice volumul de riscuri de neplata, sa raporteze pierderi si sa monitorizeze despagubirile pentru facturile neplatite - toate acestea in cateva secunde.

Cofamove: aplicatia noastra mobila

Coface ofera utilizatorilor de CofaNet acces la CofaMove, o aplicatie de mobile pentru cereri de management de portofoliu.

CofaMove

 

CofaMove imbunatateste capacitatea de raspuns si monitorizarea managementul de risc si poate fi utilizat pentru a ajuta forta de vanzari in accesarea termenrilor de creditare in timp real.

Cofaserve: valoare adaugata sistemelor de IT proprii

CofaServe este oferta noastra API pentru clientii asigurati. CofaServe este conceput pentru clientii care gestioneaza volume mari de cumparatori sau care doresc sa seteze un proces de luare a deciziilor in timp real folosind datele Coface.

Dashboard: instrumentul nostru de business intelligence care va ajuta sa gestionati programe globale

Coface Dashboard genereaza rapoarte interactive si ajuta la:

Monitorizarea raportarii si performantelor

Dezvoltarea de analize, pornind de la tendinte majore pana la schimbari specifice individuale (nivel cumparator) 

Agregarea expunerii pentru cumparatori care fac parte din acelasi grup 

Pilotarea programului propriu de asigurare, prin sprijin la nivel decizional privind parametri de risc de transfer sau caracteristicile programului 

Guvernanta managementului de risc de credit in cadrul grupului din care faceti parte

Sus
  • Romanian
  • English