Oferta Coface Romania

Asigurarea de Credit

Indiferent daca activati exclusiv in Romania sau la nivel international, intelegeti importanta protectiei impotriva facturilor neplatite, ce pot incetini semnificativ afacerea dumneavoastra si pot reprezenta o amenintare reala pentru companie.
 
SOLUTIA COFACE PENTRU NEVOILE DUMNEAVOASTRA
Asigurarea vanzarilor din cadrul companiei dumneavoastra este vitala pentru a ii oferi sustenabilitatea pe termen lung.
Datorita bazei noastre de date, ce acopera peste 65 de milioane de companii din intreaga lume, alaturi de reteaua noastra de experti in colectarea creantelor din cele 97 de tari, in cadrul Coface va oferim informatii unice despre clientii dumneavoastra, pentru a va ajuta sa luati decizii corecte si exacte pentru toate operatiunile pe care le desfasurati, in aproape 200 de tari.
Asigurarea de Credit
FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS
Coface asigura creantele comerciale ale unui IMM romanesc ce produce ingrediente aromatice. Aceasta companie, ce detine un know-how autentic si o reputatie excelenta, se afla pe punctul de a obtine primul sau contract major cu un important retailer al pietei produselor de parfumerie pentru uzul casnic.
 
Dupa o analiza aprofundata a situatiei acestui retailer, Coface avertizeaza compania asupra riscului de neplata al clientului potential. CEO-ul companiei, avand informatii si sustinere din partea directorului de productie si a directorului de vanzari pentru conturile mari, este totusi pregatit sa mearga mai departe cu aceasta comanda, care individual ar aduce o crestere anuala a vanzarilor de 5%.
 
Dupa o analiza ulterioara, directorul financiar decide sa solicite o intalnire cu un analist Coface care ii demonstreaza, in mod cert, ce dificultati serioase si iminente pot aparea din partea acestui prospect. In final, compania renunta la procesul de vanzare si il cedeaza unui competitor.
Acel competitor nu este platit niciodata de catre retailer, iar ulterior intra in insolventa, la doar cateva saptamani de la intalnirea cu specialistul Coface.

OFERTA NOASTRA PERSONALIZATA NEVOILOR DUMNEAVOASTRA

Despre Asigurarea de Credit

cum te poate ajuta asigurarea de credit?
Credit insurance offers 3 complementary services : professional assessment of the financial situation of your customers, indemnification and debt collection of your unpaid invoices.

Coface Global Solutions

Asigurare de credit pentru multinationale

Coface TopLiner

Coface TradeLiner

Coface EasyLiner

  • Romanian
  • English