Oferta Coface Romania

Informatii de Afaceri

Preventia impotriva riscurilor de neplata incepe cu colectarea informatiilor relevante si actualizate despre clientii dumneavoastra si domeniul lor de activitate. Analiza acestor informatii va ajuta in procesul decizional. Serviciile noastre de evaluare a companiilor si informatii de afaceri variaza de la furnizarea unor date brute, pana la recomandari de preluare a riscului.
 
SOLUTIA COFACE PENTRU NEVOILE DUMNEAVOASTRA
In contextul managementului riscului de credit, ne bazam pe o retea puternica de culegere si analiza a informatiilor de afaceri, consolidata de catre membrii retelei Coface Partner, care completeaza bazele de date in timp real.
 
Informatiile colectate si analizate sunt reproduse in mai multe forme: rapoarte, un indicator sintetic al nivelurilor de risc singular si global si diferite instrumente de recomandare a preluarii de risc.
 
In Europa Centrala, aceasta linie de servicii globala este completata de o gama extinsa de produse de informatii de afaceri, destinate companiilor care nu dispun de o asigurare de credit.
Informatii de Afaceri
FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS
O companie de leasing financiar doreste sa-si extinda portofoliul de clienti si expunerea in piata domestica si internationala. Strategia prezinta foarte multe provocari, deoarece riscurile companiilor private sunt complexe si multiple, iar informatiile disponibile pentru clientii internationali sunt reduse. Deciziile privind finantarea creditelor de valoare mare sunt dificil de asumat, deoarece prezinta un risc sistemic major.
 
In calitate de partener al companiei de leasing privind serviciile de informatii financiare, Coface furnizeaza rapoarte de informatii de afaceri prin recomandarea unei limite de credit si incadrarea firmei subiect intr-o clasa de risc, atat pentru companiile locale, cat si internationale. Sursele informatiilor oferite de Coface Romania sunt unice in piata, deoarece este singura companie cu divizii proprii de colectare creante, asigurare de credit comercial si sisteme de operare integrate.
 
Compania de leasing integreaza rapoartele de credit Coface in aplicatia online. Din urmatoarele trei solicitari de finantare primite, firma de leasing respinge doua dintre acestea in baza rapoartelor de credit furnizate de Coface. Una dintre companii este inregistrata in baza de date Coface cu debite restante catre mai multi furnizori asigurati, iar cealalta companie este incadrata intr-o clasa de risc ridicat de insolventa.

OFERTA NOASTRA PERSONALIZATA NEVOILOR DUMNEAVOASTRA

Diagnostic

Coface Rapoarte de credit

Trade Credit Advisory

Coface Select

Coface Reserve 9

Coface Select Premium

InfoQuick - Rapoarte Online

Monitorizarea Riscurilor Companiilor

Excellent SME

Cross Border Network

Verificati relationarile dintre companii si persoane cu ajutorul Cross Border Network
Vreti sa verificati legaturile dintre compania dumneavoastra si un partener din regiunea ECE sau de la nivel international? Coface Cross Border Network poate veni in sprijinul dumneavoastra.

Business Finder

  • Romanian
  • English