Despre Coface

Misiunea Noastra

Va protejam impotriva riscului financiar de neplata

Coface Romania, prin serviciile integrate de management al creantelor comerciale, sprijina companiile in demersurile acestora de a obtine o dezvoltare sustenabila.
Coface Romania anticipeaza nevoile clientilor sai si le indeplineste asteptarile, fiind un partener de incredere pe termen lung, tintind excelenta in serviciile financiare prin profesionalism, dedicare si autodepasire.

Coface ESTE MEMBRU AMCC

  • Coface Romania este membru fondator al Asociatiei de Management al Creantelor Comerciale - AMCC, infiintata in anul 2007. 
  • AMCC reuneste in prezent 15 membri, cei mai importanti jucatori din piata colectarii creantelor comerciale.
COFACE IN ROMANIA

Coface Romania, fondata in 1996, este membra a Coface Central Europe Holding, cu sediul in Austria.
La nivel national, avem o experienta de peste 25 de ani in domeniul managementului riscului de credit.

 

Coface Romania este singurul furnizor de servicii integrate de management al riscului de credit din Romania, optand pentru o abordare unica a pietei care ne permite o ampla deschidere si flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea in care raspundem nevoilor clientilor nostri.

Intrucat liniile de afaceri sunt interconectate, indiferent de serviciul solicitat, in calitate de client veti beneficia de expertiza noastra in toate celelalte linii de afaceri.

DE CE SA ALEGETI COFACE?

DE CE SA ALEGETI COFACE?

SA FITI BINE INFORMATI:

Analize complexe ale riscurilor sectoriale, geografice, instrumente care va ajuta in monitorizarea si evaluarea riscului financiar de neplata al clientilor
 
PENTRU A LUA DECIZIILE CORECTE:

Consultanta si asistenta din partea expertilor renumiti in obtinerea informatiilor, riscurilor de subscriere si colectarea creantelor
 
PENTRU A BENEFICIA DE SPRIJIN PROFESIONIST:

Servicii remarcabile de consultanta, in special din partea reprezentantilor de vanzari, underwriter-ilor si analistilor financiari
 
PENTRU A PUTEA ACTIONA LA MOMENTUL POTRIVIT:

Datorita retelei si a partenerilor internationali ce va pot oferi acoperire in 97 de tari

Sus
  • Romanian
  • English