Despre Coface

Echipa Coface in Lume

PREZENTI IN TOATA LUMEA, SPECIALISTII COFACE REFLECTA VALORILE NOASTRE, PRECUM SI EXPERTIZA ASIGURARII DE CREDIT.

Alaturandu-va echipei Coface, veti deveni parte integranta a unei companii internationale si veti participa la cercetarea noastra pentru excelenta in asigurarea dezvoltarii companiilor. Aceasta implica, de asemenea, sa fim si o parte integranta a economiei tarii: cu operatiuni in cele patru colturi ale lumii, expertii Coface au nevoie sa absoarba cultura locala, cu scopul de a castiga increderea clientilor nostri.
 
DISTRIBUTIA ANGAJATILOR COFACE IN LUME:
Distributia angajatilor Coface

CELE PATRU PRINCIPII ALE POLITICII NOASTRE DE RESURSE UMANE

Cele 4 principii ale politicii noastre de resurse umane

FOCUS PE NOII ANGAJATI

La Coface, toti noii membri ai echipei de management participa la un program de formare in primul lor an. O parte a acestui training este de a se familiariza cu cultura companiei, de a afla mai multe despre toate liniile de afaceri si de a crea o retea de contacte interne, valoroasa pentru propriile relatii de munca si bunastare.

 

DEZVOLTAREA TALENTULUI

In primele luni in echipa Coface, fiecare angajat are acces la o serie de programe de formare oferite de manageri cu experienta, consultanti calificati si specialisti locali. Concentrandu-se in principal pe subscrierea riscurilor, consolidarea informatiilor, litigii si colectarea creantelor, aceste programe va ofera oportunitatea aprofundarii cunostintelor si asimilarii punctelor cheie ale asigurarii de credit.

 

PROMOVAREA DEZVOLTARII CARIEREI

In fiecare an si in fiecare tara, evaluam performantele si abilitatile angajatilor nostri. Aceasta etapa face posibila oferirea unei imagini de ansamblu asupra oportunitatilor de dezvoltare a carierei si pregateste fiecare persoana pentru asumarea unui volum considerabil de responsabilitati in cadrul grupului. Angajatii promovati in functii cu o raspundere ridicata primesc sprijin personalizat, alaturi de un management al carierei centralizat.

 

RECUNOASTEREA PERFORMANTEI

Coface isi propune sa ofere o politica bazata pe rasplatirea rezultatelor, permitand astfel tuturor angajatilor sa primeasca compensatii proportional cu gradul lor de implicare. Prin urmare, Grupul ofera celor mai performanti angajati diverse pachete de compensatii in functie de rezultatele lor, precum si de contributia adusa la castigurile companiei.

IMBINAND DIVERSITATEA CU EXCELENTA

CIFRE CHEIE

4.700 de angajati in toata lumea

700 de angajati in Europa Centrala

73 de nationalitati diferite

56% de angajati femei

Cu 73 de nationalitati reprezentate in cadrul Grupului, Coface evidentiaza, in mod natural, diversitatea. Aceasta este esentiala pentru a ne permite sa oferim servicii personalizate companiilor din 66 de tari, mentinand, in acelasi timp, reputatia pentru excelenta.

 

Noi intelegem ca o echipa formata din angajati cu diferite experiente si profiluri de cariera, dar care poate intelege pietele locale, este esentiala pentru activitatea noastra.

 

Paritatea genului este, de asemenea, un factor cheie al politicii noastre de resurse umane. Femeile reprezinta 56% din forta de munca, iar 5 din cele 12 pozitii executive de conducere sunt detinute in prezent de catre acestea.

Sus
  • Romanian
  • English