Oferta Coface Romania

Coface EasyLiner Plus

Coface EasyLiner Plus va protejeaza afacerea impotriva riscului de neplata a facturilor si va asigura portofoliul de clienti

PATRU MOTIVE ESENTIALE PENTRU A ALEGE easyliner Plus

  • Iti cresti vanzarile cu plata la termen, fiind acoperite de Coface impotriva riscului de neincasare
  • Primesti consiliere pentru a securiza tranzactiile de afaceri cu buyerii companiei
  • Lasi in grija noastra debitorii si responsabilitatea colectarii creantelor
  • Esti despagubit cu pana la 90% din acoperire, in caz de neplata a facturilor sau a insolvabilitatii buyerilor de pe piata locala sau externa.
easyLinerplus-logo
Asigurarea de Credit Comercial EasyLiner Plus este un produs unic in piata, adresat in special IMM-urilor, ce sprijina cresterea si dezvoltarea afacerii dumneavoastra prin includerea clientilor noi si siguri in polita de asigurare.

Furnizeaza servicii de credit management profesioniste prin analiza cumparatorilor, monitorizarea comportamentului de plata si servicii de colectare a creantelor neincasate.

 

Spre deosebire de asigurarea traditionala, procesul de vanzare este unul simplificat, dumneavoastra avand controlul asupra unor optiuni standardizate care permit achizitionarea rapida a politei, in maximum 7 zile. Pentru a sprijini procesul de obtinere a unei finantari, polita se poate cesiona si catre banca.

FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS

EasyLiner Plus

O companie de tip IMM din Romania, producator de ambalaje plastice, doreste sa acorde credite comerciale si clientilor sai externi care pana in prezent cumparau numai cu plata in avans. Pentru demararea acestui nou proiect, IMM-ul doreste sa aiba siguranta incasarilor, dar are nevoie si de finantare de la o institutie financiara, astfel incat sa acopere decalajul dintre incasarea creantelor de la clientii sai externi si costurile angajate pentru exportul respectivelor bunuri.

 

Din discutiile incepute cu Coface si cu banca finantatoare rezulta ca incheierea unei polite de asigurare EasyLiner Plus ofera ambele beneficii:

 

     / siguranta incasarilor prin preluarea de catre Coface a

       riscului de credit in raport cu clientii externi;

 

     / drepturile de despagubire pot fi cesionate in favoarea bancii finantatoare ca si garantie a noii facilitati de

       credit, necesare de acordat.

 

IMM-ul semneaza contractul de finantare cu banca si incheie polita de asigurare EasyLiner Plus cu Coface, cu cesiunea drepturilor de despagubire aferente debitorilor externi catre banca. IMM-ul dezvolta alaturi de Coface activitatea sa de export, ce creste cu 30% fata de perioada anterioara. Reuseste apoi sa vanda cu plata la termen catre clientii externi evaluati de catre Coface, iar in cazul unor intarzieri la plata, Coface poate incepe actiunile de colectare necesare.

Beneficiile tale:

  •  Te bucuri de un management al riscului de credit simplu si direct.
  •  Poti opta pentru reducerea perioadei de colectare de 5 luni cu pana la 3 luni.
  •  Ai acces sporit la finantare: poti cesiona contractul in favoarea unei banci.
Sus
  • Romanian
  • English