Oferta Coface Romania

Coface Global Solutions

Acoperire multipla pentru protejarea companiilor multinationale impotriva arieratelor, indiferent unde acestea
isi produc efectele

Patru motive esentiale pentru a alege CGS

  • Sprijin permanent atat la sediul central, cat si in filialele dumneavoastra
  • Conditii atractive pentru achizitii datorita resurselor globale
  • Imagine de ansamblu asupra riscurilor clientilor si monitorizarea filialelor dumneavoastra
  • Acces la aplicatii sigure si usor de utilizat, ca de exemplu CGS Dashboard
Proiectat pentru conturile mari ale multinationalelor

Coface Global Solutions (CGS) a fost special conceput pentru managementul clientilor din companii multinationale.

 

Beneficii: 

Cu acest sistem, achizitiile dumneavoastra sunt mai eficiente din punctul de vedere al costurilor, iar politica managementului de credit este optimizata la nivelul filialelor locale. Pe scurt, va asigurati dezvoltarea vanzarilor internationale si va imbunatatiti performantele operationale. Cu sprijinul entitatilor locale ale grupului dumneavoastra, CGS coordoneaza si structureaza asigurarile de credit la o scala globala.

 

Utilizand Coface Global Solutions, companiile beneficiaza de o serie de instrumente pentru gestionarea asigurarii de credit, precum si accesul la:

  • Reteaua internationala Coface, care ofera servicii de asigurare de credit, fie direct, fie prin intermediul partenerilor din cele 99 de tari;
  • O baza de date globala cu informatii despre 68 de milioane de debitori si 340 de underwriter-i specilizati in functie de domeniul de activitate al companiei;
  • CGS Dashboard este o platforma intuitiva si moderna care ofera o perspectiva integrata a portofoliului dumneavoastra dupa criterii multiple: clienti, divizii, arii geografice, clase de risc, riscuri de tara, precum si o imagine de ansamblu a riscurilor asigurate. Va afiseaza o analiza detaliata a riscului de credit, ajuta la recunoasterea tendintelor si la explicarea acestora. In plus, faciliteaza gestionarea programului de asigurare de credit, permitandu-va in acelasi timp sa verificati nivelul de transfer al riscului si situatia daunelor. Este, de asemenea, un instrument esential in monitorizarea politelor.

FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS...

Coface Global Solutions

O companie din Rotterdam comercializeaza marfuri agricole la nivel mondial. Aceasta detine 35 de filiale si aproximativ 100 de birouri de vanzari.
 
Acum opt luni, aceasta companie a fuzionat cu o alta din America de Sud, inclusa in programul Coface Global Solutions. Foarte interesat este ca in informatiile disponibile din portofoliul de clienti furnizat de dashboard-ul CGS, echipa de management a decis sa efectueze o revizuire globala a asigurarii de credit. Din aceasta verificare a reiesit ca prin cresterea cheltuielilor cu 18%, compania ar putea acoperi 100% din vanzarile sale, in loc de 53%, cum fusese stabilit initial.
 
Prin implementarea CGS Dashboard in toate filialele sale, compania a identificat angajamente cumulate, pana acum nesuspectate de echipa de management. Acestea s-au adresat unui numar de clienti ce activeaza in servicii financiare, care au operat, in unele cazuri, sub denumirea comerciala, fara nicio conexiune directa cu numele societatii-mama. Decizia a fost de a include o analiza a celor mai mari sume datorate in urmatorul raport anual, realizandu-se o distinctie intre componentele de risc asigurate si cele restante. Directorul Financiar a fost convins ca actionarii lor, care acorda o atentie deosebita potentialelor riscuri, ar aprecia aceste informatii cheie.

Sus
  • Romanian
  • English