Despre Coface

Scopul nostru: Ce ne motiveaza

De ce o noua misiune?

Xavier DURAND, Directorul Executiv Coface, explica modul in care sloganul nostru, FOR TRADE, transmite cultura si scopul Coface si angajamentul nostru profund fata de comert.
 
 

CONVINGEREA NOASTRA:
Credem in afaceri ca forta a binelui in lume.
 
  
 

cine suntem

4.300

de experti care servesc circa 50.000 companii

O companie moderna si agila cu cea mai rafinata retea internationala, Coface este o referinta in domeniul asigurarilor de credit si a gestionarii riscurilor.

Cu peste 75 de ani de experienta ca lider in industrie si o echipa formata din 4.700 de specialisti care servesc circa 50.000 de companii, expertii Coface lucreaza in centrul economiei mondiale.

 

Ambitia noastra este sa devenim cel mai agil partener in domeniul asigurarilor de credit comerciale globale din industrie.

ce sustinem

Ne sprijinim clientii oriunde isi desfasoara activitatea, protejandu-i si ajutandu-i sa ia deciziile de creditare necesare pentru consolidarea capacitatii lor de a vinde pe pietele interne si pe pietele de export.
 
Impartasind pasiunea pentru comert, dorim sa colaboram cu clientii nostri pentru a construi companii de succes, mai dinamice si in crestere. Si ajutand la construirea unor companii mai puternice, contribuim la bunul mers al economiei.
 
Acesta este scopul nostru.

Valorile noastre

Satisfactia clientului

Suntem dedicati clientilor nostri. Orientarea catre client este o valoare impartasita de oricine lucreaza in organizatia noastra, indiferent de rolul sau.

 

Monitorizam riscul economic pentru a ne ajuta clientii sa inteleaga potentialele riscuri si oportunitatile promitatoare pentru afacerile lor.

 

Ne gandim la clientii nostri ca la niste parteneri. Aceia dintre noi care lucreaza in functii de suport au clienti interni si impartasesc aceeasi mentalitate orientata catre client.

Expertiza

Experienta ne defineste si ne pozitioneaza ca jucator de talie mondiala.

 

Peste 75 de ani de experienta in domeniul asigurarilor de credit si al gestionarii riscurilor reprezinta baza Coface.

 

Expertiza oferita de o comunitate activa care impartaseste o pasiune pentru comert: 4.700 de experti care servesc 50.000 de companii.

Colaborare

Colaborarea se afla in centrul organizatiei noastre. Cooperarea stransa - colaborarea - este o stare de spirit si o conditie obligatorie pentru succesul afacerii noastre.

 

In cadrul Coface, inteligenta relationala merge mana in mana cu inteligenta economica, ceea ce reprezinta modul in care vedem relatia cu clientii nostri, interni sau externi.

 

Relatiile bazate pe ascultare, partajare si construirea unor parteneriate de incredere sunt ceea ce apreciem cel mai mult.

Curaj si responsabilitate

Profesia noastra este una de convingere, care necesita curaj si responsabilitate.

 

Fiecare situatie a clientului este diferita si viitorul ramane in esenta incert.

 

Intr-o lume economica, in continua schimbare, expertii nostri reprezinta o busola pentru clientii nostri oriunde in lume.

Sus
  • Romanian
  • English