Stiri & Publicatii

Coface Top 500 ECE

Topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est

CEE-Top-500-Call-for-Entry_image630

 

DESPRE STUDIU

In 2020 Coface a publicat cea de-a 12-a editie a studiului Top 500 companii din Europa Centrala si de Est - Coface CEE Top 500. Clasamentul este renumit in intreaga regiune si cuprinde cele mai puternice 500 de companii din Europa Centrala si de Est, luand in considerare atat cifra de afaceri, cat si factori aditionali precum: numarul de angajati, mediul de afaceri, sectoarele si piata in care acestea activeaza.

 

Folositi aceasta ocazie pentru a va prezenta rezultatele in editia din 2020 si pentru a va compara cu cele mai mari companii din CEE. Clasamentul va ofera posibilitatea de a arata ca sunteti printre cele mai bune companii din regiune.

 

Pentru mai multe detalii despre editia din 2020, apasati AICI.

CALL FOR ENTRY: EDITIA 2021

In 2020, Coface lanseaza cea de-a 12-a editie a clasamentului celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala ai de Est - Coface Top 500 ECE.
Aflati ce companii noi au intrat in clasament, accesand link-ul de AICI.
 
Cititi cea mai recenta analiza Top 500 ECE si aflati ce companii au profitat de mediul economic, ce companii genereaza cele mai mari venituri din CEE si ce sectoare de activitate s-au remarcat in 2019. Clasamentul reflecta activitatea economica regiunii pentru anul trecut, prezinta perspective viitoare si descrie situatia economica a celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est in funcție de cifra lor de afaceri, regiunea fiind descrisa ca o zona de prosperitate.
 
Al douasprezecelea clasament anual Coface Top 500 ECE raspunde la intrebari precum:
 
  • De ce, in 2019, economiile din ECE au performat bine, in ciuda scaderii PIB-ului cu 3,6%?
  • De ce este podiumul ocupat in continuare de aceleasi sectoare de activitate (petrol si gaze, urmat de automotive si transporturi, si comertul nespecializat)? 
  • De ce companiile din Polonia genereaza cele mai mari venituri din ECE cu o cifra de afaceri agregata in crestere de la an la an?

Cum puteti participa

 
Daca doriti sa participati, completati campurile de mai jos cu datele necesare.
Sus
  • Romanian
  • English