Despre Coface

Lider Mondial

PESTE TOT IN LUME, COFACE PROTEJEAZA COMPANIILE IMPOTRIVA RISCULUI DE NEPLATA A FACTURILOR

Cei patru piloni Coface

  • Expertiza in riscul comercial
  • Protectia impotriva facturilor neplatite
  • Asigurarea vanzarilor la nivel mondial
  • Pozitia financiara solida
Prin aceasta protectie, Grupul contribuie la buna functionare si dezvoltare pe termen lung a companiilor de toate dimensiunile, stimuland in acelasi timp un mediu de incredere intre jucatorii economici din tarile in care activeaza aceste companii si clientii lor.

 

 

 

KNOW-HOW-UL NOSTRU SE BAZEAZA PE PATRU PILONI:

 

1 - Expertiza in riscul comercial

Prezent in peste 200 de tari, Coface este lider mondial in asigurarea de credit si un expert recunoscut in managementul riscului comercial. In fiecare zi, specialistii nostri asigura vanzarile si activitatea a 50.000 de companii.

 

2 - Protectia impotriva facturilor neplatite

80% din companii se confrunta cu facturi neplatite, ce sunt responsabile pentru un sfert din cererile de insolventa. Una dintre principalele misiuni ale expertilor Coface este de a proteja companiile impotriva facturilor neplatite, care pot pune in pericol afacerea si ameninta dezvoltarea acestor companii.

 

3 - Asigurarea vanzarilor la nivel mondial

Dezvoltandu-se la nivel mondial, Coface isi structureaza organizatia astfel incat aceasta sa poata oferi indeaproape sprijinul sau companiilor si dezvoltarii lor in intreaga lume. 350 de underwriter-i Coface iau 10.000 de decizii in fiecare zi, in cele patru colturi ale lumii.

 

4 - Pozitia financiara solida

Evaluat la A+ de catre Fitch si A2 de catre Moody, cu o perspectiva stabila din partea fiecarei agentii de rating, Grupul Coface isi mentine pozitia financiara solida, esentiala activitatii sale de asigurator. Aceste evaluari pozitive se bazeaza pe trei factori cheie: pozitia competitiva puternica a Coface in calitate de asigurator de credite la nivel mondial, solvabilitatea ridicata a Grupului si managementul proactiv al riscurilor comerciale Coface, datorita procedurilor si instrumentelor eficiente. Natixis (banca de finantare si investitii a grupului BPCE, al doilea grup bancar din Franta) este principalul actionar al Grupului Coface, listat in Iunie 2014 pe piata reglementata de Euronext Paris.

Sus
  • Romanian
  • English