Oferta Coface Romania

Coface TopLiner

Limita de credit suplimentara pentru clientii asigurati Coface

PATRU MOTIVE ESENTIALE PENTRU A ALEGE TOPLINER

  • Acoperirea suplimentara pentru proiecte de dezvoltare
  • O oferta personalizata pentru perioada (30 - 90 de zile) si suma (5.000 € și 5 MIL €) alese de dumneavoastra
  • Pretul ajustat in functie de cererea dumneavoastra
  • Inregistrarea online simplificata
TopLiner-logo

Dedicata Asigurarii de Credit Standard, TopLiner reprezinta o acoperire suplimentara.

 

Aceasta este conceputa pentru situatiile in care, pentru un anumit cumparator, compania asigurata a beneficiat de o limita de credit cu o valoare mai mica decat cea a limitei solicitate sau nu a primit nicio limita. Pretul depinde de evaluarea riscurilor si de valoarea si durata acoperirii solicitate.

TopLiner este un produs deosebit de util pentru companiile care isi doresc sa asigure proiecte foarte importante sau extrem de profitabile pentru dezvoltarea companiei. Produsul face posibila evaluarea imediata a oportunitatilor pentru acoperire suplimentara.

FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS...

TopLiner

O companie din Romania castiga un contract important pentru furnizarea materiilor prime, dedicate constructiei unui santier industrial mare.
 
Garantia Coface a permis companiei romanesti sa liciteze pentru a deveni unul dintre principalii furnizori. Societatea romaneasca a castigat in cele din urma oferta.
 
Dupa inceperea proiectului, din cauza unor modificari aparute, suma ce urma a fi furnizata creste peste expunerea existenta, creand astfel nevoia unei acoperiri suplimentare, dar esentiale. Societatea romaneasca accepta provocarea si prezinta o propunere, cu un pret mai mare decat cel al pietei, dar ia in considerare termenele limita foarte scurte si sustinerea situatiei favorabile a celor doua proiecte similare deja initiate. Termenele de plata prevazute contractual pot fi acceptate in baza unei aplicatii TopLiner pentru o garantie suplimentara.

 

Cifra de afaceri suplimentara realizata de catre companie are o marja mai mare, mult mai mare oricum decat costul garantiei TopLiner. Societatea romaneasca obtine astfel un profit net mai mare decat cel estimat initial.

Sus
  • Romanian
  • English