Știri, Economie și Opinia experților

Risk Dashboard

Explorați Risk Dashboard de la Coface, o evaluare completă, în profunzime a riscului în 162 de țări și 13 sectoare pentru susținerea deciziilor strategiceecisions

Presă & Media

Opinia experților

Publicații economice

Soluțiile noastre

 • #Soluțiile noastre

  Informații de afaceri: cunoașteți mai bine, creșteți mai bine!

  Cum puteți evalua sănătatea financiară a unui partener atunci când acordați un credit comercial? Care sunt soluțiile disponibile pentru a anticipa o eventuală neplată din partea unui partener? Care sunt cele mai bune oportunități de piață pentru a vă dezvolta afacerea, reducând în același timp riscurile? Serviciile de informare ale Coface vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză, astfel încât să puteți controla riscul comercial și să vă deschideți noi oportunități de creștere.

  • #Opinia experților
  • #Soluțiile noastre

  Colectarea creanțelor: ce să faci înainte de a fi prea târziu

  O datorie de lungă durată, eforturi interne de colectare a creanțelor nereușite, clienți dificili sau chiar inaccesibili... Ei bine, nu sunteți singuri: 80% dintre companii se luptă să colecteze datoriile neplătite! Atunci când vi se întâmplă acest lucru, apelarea la competențele experților în colectare de creanțe este o strategie câștigătoare pentru a fi plătit înainte de a fi prea târziu. Rețineți acest lucru: 25% din datoriile neplătite duc la faliment.

Știri corporate