O soluție mid-market de asigurare a creditelor pentru tranzacții comerciale

Asigurați-vă afacerea împotriva riscului de neplată a facturilor cu TradeLiner în România și în afara țării

Dezvoltați-vă afacerea cu încredere

TradeLiner este o poliță de asigurare de credit simplă și flexibilă pentru companiile mijlocii. TradeLiner este 100% personalizabilă: fiecare contract este personalizat pentru a satisface cerințele dumneavoastră, cum ar fi monitorizarea solvabilității clienților în timp real, gestionarea colectării creanțelor sau despăgubirii în caz de înregistrare a unor pierderi. Compania dumneavoastră are o cifră de afaceri care depășește 5.000.000 €? Atunci TradeLiner este soluția potrivită!

 • Prevenție

  Informațiile corecte fac diferența. Primiți notificări despre schimbările în situația financiară a clienților dvs., cu monitorizarea în timp real de la Coface. Cu ajutorul acestor informații, vă puteți selecta partenerii comerciali, vă puteți negocia condițiile de creditare și puteți anticipa riscul de neplată.

 • Colectare

  Experți în colectare dedicați afacerii dumneavoastră. Aveți încredere în specialiștii noștri, care vă recuperează creanțele în timp ce dvs. vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs. Rețeaua noastră internațională de experți vă garantează o colectare rapidă și eficientă – ceea ce înseamnă că puteți menține relațiile bune cu clienții dumneavoastră.

 • Despăgubire

  Dedicați afacerii dumneavoastră. Dacă nu reușiți să vă recuperați datoriile asigurate, vă vom despăgubi pentru pierderea suferită în proporție de până la 90%. Vă protejați fluxul de numerar și vă asigurați că marjele sunt sigure.

Contactați-ne pentru o asigurarea de credit personalizată nevoilor dumneavostră

Vreau să fiu sunat

Contracte personalizate

Experții noștri vă ajută să alegeți polița potrivită pentru nevoile dvs. de afaceri. Și există o soluție pentru fiecare domeniu.

Gestionarea simplificată a contractelor

Platformă online de gestionare a asigurării

Gestionați-vă polița simplu și ușor de pe platforma noastră securizată online CofaNet:

 • accesați informații despre partenerii dvs. comerciali
 • gestionați-vă portofoliul de clienți
 • gestionați-vă cererile de garanții
 • raportați facturile restante
 • ține evidența daunelor

Nu sunteți la birou? CofaNet este accesibil oriunde și oricând aveți nevoie în aplicația mobilă CofaMove. Ideal pentru echipa dumneavoastră de vânzări!

Soluții API

Oferim soluții de schimb de date web (API) adaptate nevoilor companiei dumneavoastră, astfel încât să vă puteți gestiona contractul de asigurare de credit Coface cu propriile instrumente.

Indiferent dacă optați pentru o soluție tehnică simplă sau pentru o integrare all-inclusive, vă puteți conecta compania direct la informațiile furnizate de Coface.

> Aflați mai multe despre Coface API Portal

Asigurare de Credit Comercial

*câmp obligatoriu

Ex: name@company.com

legend

Întrebări frecvente

Vezi și

Asigurarea de credit comercial pe scurt

Asigurarea de credit comercial este o soluție de gestionare a riscului de credit care asigură dezvoltarea afacerii dumneavoastră, în special prin protejarea împotriva pierderilor cauzate de neplata facturilor.