Colectare creanțelor B2B: recuperarea datoriilor pe cale amiabilă și juridică

Recuperați-vă datoriile și beneficiați de o lichiditate îmbunătățită a propriei afaceri

Recuperare de creanțe globală cu ajutorul specialiștilor Coface

Un mediu de plată necorespunzător poate afecta siguranța și solvabilitatea unei companii. De multe ori comportamentul de plata al clienților indică modul în care aceștia își pot onora plățile. Chiar daca ați luat toti pașii necesari pentru a securiza plățile acest lucru nu înseamnă că veți încasa acele sume.

 • Externalizare proceduri colectare

  Participarea unei terţe părţi accelerează procesul de colectare de creanţe. Preluăm procedurile de colectare, direct sau prin rețeaua de parteneri, astfel să vă puteți concentra pe activitățile de afaceri. Venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii de colectare pe cale amiabilă și juridică.

 • Colectare de creanțe pe cale amiabilă

  Colectarea de creante pe cale amiabilă este o prioritate pentru expertii nostri și ajută la păstrarea unor bune relatii de afaceri cu partenerii dvs. Externalizarea procedurilor de colectare pe cale amiabilă către Coface nu presupune costuri, iar în cazul recuperării datoriei se va percepe un comision de succes.

 • Colectare de creanțe pe cale juridică

  Derulăm actiuni juridice specializate pentru recuperarea debitelor, precum și consultanță cu ajutorul avocaților parteneri Coface Totodată, beneficiați de consultanță juridică în functțe de nevoile dumneavoastră punctuale. Aveți acces la opinii juridice de la specialiștii noștri, în diferite spețe și activități, și de consultanță în contractare, facturare și altele.

Doriți o ofertă? Contactați-ne și vom reveni către dumneavoastră în scurt timp cu detalii.

Solicitați o ofertă

Rețea extinsă de specialiști

Specialiștii noștri folosesc expertiza vastă în managementul riscului de credit pentru a vă oferi sprijin în gestionarea proceselor de colectare de creanţe

 

Prin acțiunile derulate de echipa locală și partenerii avocați contribuim la îmbunătăţirea cash flow-ului dumneavoastră și la consolidarea afacerii.

Proces de colectare a creanțelor profesionist

Procesele de colectare sunt adaptate la datorie, debitor și caracteristicile consumatorului. Procedurile standard de colectare includ servicii de notificări, campanii de contactare telefonică, vizite personale și negocieri cu privire la modalităţille de plată.

Prima acțiune de colectare este inițiatiă în 24 de ore de la încredințarea cazului. Procedurile amiabile de colectare sunt derulate până la 90 de zile.

Trei motive pentru a alege recuperarea creanțelor comerciale de la Coface

Nu lăsați datoriile să vă afecteze afacerea!

 • Gestionarea optimă a riscurilor

  Datele arată ca datoriile sunt recuperate mai repede cu implicarea unei terțe părți. Coface gestionează procesele consumatoare de timp de colectare a creanţelor pentru ca dumneavoastră să economisiți timp și efort.

 • Pastrarea de relații bune cu debitorii

  Prin colectarea de creanțe pe cale amiabilă facilităm pastrarea unor bune relatii de afaceri cu debitorii dumneavoastră.

 • Acces la o echipă de specialiști

  Procesele de colectare recuperare a datoriilor sunt gestionate de echipa Coface, atât la nivel local, cât și internațional, precum și de avocații din rețeaua de parteneri Coface.