EasyLiner: asigurare de credit all-inclusive online pentru firme mici & mijlocii

Protejați-vă afacerea de neplata facturilor cu o poliță transparentă, all-inclusive, cu primă fixă.

Protejați-vă creanțele cu asigurarea de credit pentru firme mici & mijlocii

Gestionare 100% online

4 din 10 companii mici raportează expuneri la risc din cauza neplăților de către clienți.

Directorii și managerii financiari știu că plățile întârziate și datoriile neplătite pot avea consecințe negative, cu impact asupra fluxului de numerar, asupra productivității și a perspectivelor de dezvoltare.

Protejați-vă creanțele cu EasyLiner, asigurarea de credit personalizată, astfel încât să fiți siguri că vă veți încasa facturile B2B emise atât de către clienții dvs. domestic, cât și de către cei externi.

Asigurați-vă fără efort datoriile neplătite

EasyLiner: asigurare de credit pentru IMM-uri care vă protejează afacerea de neîncasarea facturilor la nivel local și internațional. Aflați mai multe despre oferta noastră. Ea garantează gestionarea eficientă a creditului comercial pe care îl acordați clienților.

 • Acoperire facturi

  Verificați online opinia noastră privind clienții dvs. și prospecții. Obțineți acoperire care să vă acopere vânzările, din câteva click-uri. Opiniile Coface se bazează pe rețeaua noastră internațională de experți în risc, care dețin cunoștințe la nivel local privind perspectivele sau clienții dvs. Ei analizează datele financiare relevante referitoare la riscurile aferente companiilor, sectoarelor și țării în permanență, astfel încât să fiți notificat în timp util asupra potențialelor riscuri.

 • Colectare creanțe

  Raportați online facturile acoperite care întărzie la plată. Gestionați colectarea creanțelor dvs. atât local cât și la nivel global. Optimizați-vă ratele de colectare și păstrați-vă relațiile comerciale având sprijinul echipelor noastre competente!

 • Despăgubire

  Protejați-vă fluxul de numerar. Păstrați-vă marjele. Procesul de colectare durează prea mult sau nu dă rezultate? Nicio problemă! Coface despăgubește pierderile generate astfel cu până la 90% din factură.

Interesat? Cereți o cotație online și vă vom contacta imediat – fără nicio obligație.

Solicit cotație

O poliță simplă, all-inclusive

Asigurarea de credit EasyLiner este dedicată firmelor care vor să asigure o cifră de afaceri de până la 5 milioane de euro.

Sunteți directorul sau managerul financiar al unei companii mici cu activități zilnice foarte dinamice? Alegeți EasyLiner pentru un business sănătos.

 • 100% gestionare online 
 • Pachet anual all-inclusive 
 • Prime de asigurare începând de la 3.000 de euro

Cu EasyLiner vă controlați bugetul și vă protejați afacerea – fără surprize neplăcute!

Dezvoltați-vă afacerea în condiții de siguranță

Gestionați-vă dezvoltarea în plan comercial fără griji: beneficiați de opiniile noastre de credit și de monitorizarea în timp real a solvabilității clienților și prospecților dvs.

EasyLiner vă oferă un avantaj competitiv, prin rafinarea condițiilor de  acordare a creditului comercial către clienții dvs.

Sunteți în căutare de noi piețe? EasyLiner vă protejează cifra de afaceri în timp ce explorați oportunități de afaceri pe plan intern și / sau în străinătate.

Deveniți un bun client al băncii dumneavoastră

Garantați-vă facturile cu EasyLiner și beneficiați de credibilitate sporită în fața partenerilor financiari.

Alegeți o poliță de asigurare de credit pentru IMM-uri care îmbunătățește condițiile în care vă puteți împrumuta și care de asemenea vă poate ajuta in accesarea unor facilități de overdraft.

Cu EasyLiner puteți iniția o cesiune a drepturilor de despăgubire fără niciun cost. Plata despăgubirilor aferente poliței dvs. poate fi transferată direct băncii sau factorului dvs.

EasyLiner: ușor de gestionat zi de zi

Gestionarea poliței dvs. se poate face rapid și ușor pe platforma noastră online:

 • Monitorizați și urmăriți solvabilitatea clienților dvs.: 
  Obțineți online opinii ale experților precum si garantarea unor limite de credit pentru clienții dvs. Dacă situația acestora se deteriorează, echipa Coface vă va contacta.
 • Solicitarea online a asigurării :
  Aveți facturi neîncasate? După notificarea daunei, noi lansăm procesul de colectare imediat, indiferent dacă acesta are loc în țară sau în altă parte a lumii.
 • Despăgubire: 
  În cazul în care colectarea creanțelor eșuează, vom plăti o despăgubire după o perioadă de 3 luni.

Aveți întrebări? Experții de la Departamentul nostru de Relații cu Clienții sunt la dispoziția dvs. și vă vor ajuta să vă gestionați polița de asigurare zi de zi.

Întrebări frecvente

Vezi și