Gestionarea riscurilor comerciale pentru multinaționale

GlobaLiner: Protejarea companiilor multinaționale de riscurile globale

Coface Global Solutions: susținem organizațiile multinaționale cu soluții personalizate de gestionare a riscurilor cu o echipă de specialiști dedicați

Vreți să vă protejați bilanțul? Să vă consolidați capacitatea de gestionare a riscului de credit? Sau să vă îmbunătățiți performanțele? Cu asigurarea de credit Coface Global Solutions, compania dumneavoastră beneficiază de o paletă globală de servicii cu flexibilitate la nivel local. Oferta noastră este personalizată în funcție de cerințele dumneavoastră specifice oriunde în lume – acoperind inclusiv filialele companiei.

 • Prevenție

  Coface evaluează în permanență situația financiară a clienților dvs. și vă notifică în timp real asupra schimbărilor care apar în situația lor financiară. Cu informațiile strategice de la Coface puteți negocia condiții adecvate de creditare, selecta partenerii de afaceri potriviți și anticipa riscul de neîncasare a facturilor.

 • Colectare

  Rețeaua noastră internațională de experți vă garantează faptul că creanțele dvs. vor fi colectate rapid și eficient. Aceasta înseamnă pentru dvs. economie de timp ceea ce vă permite să vă dezvoltați afacerea și să păstrați în același timp încrederea clienților.

 • Despăgubire

  În cazul în care datoriile dumneavoastră garantate nu sunt recuperate, vă despăgubim cu până la 90% din pierdere – astfel că vă puteți proteja fluxul de numerar și să vă puteți asigura marjele.

Contactați un expert Coface pentru a obține soluții personalizate pentru compania dumneavoastră și filiale

Solicitați o întrevedere

Coface Global Solutions: o echipă de experți specializați în asigurări de credit la nivel global

Coface Global Solutions combină echipe de asiguratori, manageri de cont și de vânzări – fiecare, expert în domeniul său – pentru a furniza cel mai bun serviciu clienților cu afaceri la nivel global.

220 de oameni lucrează pentru a susține dezvoltarea în plan comercial a companiilor multinaționale cu ajutorul unor soluții personalizate de gestionare a riscurilor.

Vă ajutăm să dezvoltați polițe și servicii solicitate de filialele dumneavoastră. Dacă este necesar, realizăm un acord cadru și un mecanism dedicat, pentru a asigura coerența soluțiilor. Abordarea noastră este centralizată și acoperă mai multe țări.

Pe lângă conceperea celor mai bune soluții pentru dumneavoastră, gestionăm implementarea în toate țările de la început, până la sfârșit.

Instrumente digitale moderne pentru gestionarea riscurilor

Coface Dashboard

Coface Dashboard este instrumentul nostru de business intelligence care vă oferă rapoarte interactive pentru a facilita:

• Raportarea și urmărirea performanței

• Realizarea de analize variind de la macro tendințe la schimbări individuale

• Identificarea riscurilor consolidate pentru grupuri de cumpărători

• Gestionarea programului dvs., în special prin sprijinirea deciziilor dvs. și personalizarea caracteristicilor instrumentelor și a parametrilor de transfer al riscului

• Gestionarea riscului de creditare în cadrul grupului dvs.

Coface API portal

Accesați un instrument revoluționar pentru o gestionare mai eficientă a creditelor.

Portalul API Coface facilitează integrarea perfectă a soluțiilor API Coface in aplicațiile dumneavoastră existente.

• Îmbunătățiți gestionarea riscurilor, rafinați deciziile de creditare și consolidați strategiile financiare, toate fără efort. 

• Maximizați eficiența, minimizati riscul: Coface API Portal este aliatul dumneavoastră strategic pentru o abordare robustă, bazată pe date, a managementului creditelor. 

• Revoluționați-vă procesele astăzi pentru un viitor financiar mai sigur și mai prosper.

> Vizitați Coface API Portal

Un cadru contractual clar, pentru a optimiza gestionarea riscurilor aferente creditării

Cu GlobaLiner, dumneavoastră și filialele companiei puteți negocia, concepe și gestiona condițiile programului la nivel central, cu implementare locală, spre beneficiul echipelor din întreaga lume.

 • Guvernanță

  Programul dumneavoastră GlobaLiner respectă toate legile și reglementările aplicabile filialelor dumneavoastră. Aveți control total asupra adaptărilor care sunt vitale la nivel local.

 • Ușor de utilizat

  Gama extinsă de clauze Coface facilitează dezvoltarea și implementarea unui program care se potrivește perfect cu cerințele dumneavoastră.

 • Transparență și standardizare

  Datorită termenilor și condițiilor noastre transparente și a polițelor clare, programul dumneavoastră de asigurare poate fi implementat în mod eficient de către utilizatorii dumneavoastră locali.

De ce să alegeți Coface Global Solutions?

 • Echipe locale cu experiență
 • Soliditatea unui grup de încredere, evaluat A2 de Moody's, AA- de Fitch și A (excelent) de AM Best.
 • Un model de management al riscului testat și validat
 • Informații despre companii din întreaga lume
 • Un program global adaptat nevoilor dvs. locale

Testimoniale

PSA-PEUGEOT CITROEN

Interacțiunile noastre reugulate cu echipele Coface ne ajută să analiză, să evaluăm și să prevenim riscurile.

Diagast

Rezultatele vorbesc de la sine: Diagast nu a mai avut facturi neîncasate din 2008 din partea clienților pentru care avem asigurare de la Coface.

Restagraf

Riscul de neplată din partea partenerilor este unul major, însă asigurarea de credit Coface îți poate proteja afacerea în acest sens.

Întrebări frecvente