Împreună dezvoltăm relații comerciale solide

Cu o experiență de peste 75 de ani și o rețea internațională extinsă, Coface este un lider mondial în domeniul asigurărilor de credit și al gestionării riscurilor comerciale. Coface este, de asemenea, un expert recunoscut în domeniul informațiilor de afaceri, al riscului politic, al colectării creanțelor și al factoringului. Ne ajutăm clienții să își securizeze activitățile pentru a continua dezvoltarea către succes a afacerilor, cu încredere deplină.

O prezență internațională puternică

Coface găzduiește cea mai mare rețea internațională a tuturor actorilor de pe piață și își organizează activitățile în șapte regiuni din întreaga lume.

Cu 162 de țări și 13 sectoare de activitate evaluate pe tot parcursul anului, Coface gestionează riscul de arierate la export în sincronie cu condițiile locale specifice.

Prin valorificarea rețelei noastre de clasă mondială, Coface este capabilă să răspundă unei game largi de nevoi, inclusiv să ofere acoperire pentru filialele multinaționale ale clienților noștri printr-un singur contract.

Coface Worldwide

O privire de ansamblu asupra Coface

Responsabilitate socială

Descoperiți angajamentele noastre în materie de responsabilitate socială corporativă, unde sustenabilitatea întâlnește inovația. Explorați modul în care ne străduim să avem un impact pozitiv și contribuim la un viitor rezistent. Descoperiți călătoria Coface către un viitor responsabil din punct de vedere social și conștient de mediu.
  • Descoperă rolurile disponibile în România și în restul lumii

    Căutăm colegi pe fiecare continent. Descoperă rolurile disponibile și aplică online.