Informații de afaceri: Business inteligent

O fereastră unică deschisă către informații despre companii din toată lumea

Business mai inteligent cu datele oferite de iCON by Coface

Coroborăm datele disponibile pe piața internațională de informații de afaceri cu analizele realizate în activitatea noastră de asigurare de credit comercial. Informația este astfel îmbogățită de cei peste 700 de experți Coface cu date strategice care, deși rămân uneori confidențiale, sunt luate în considerare în analizele dezvoltate pentru a vă susține în luarea deciziilor corecte. Este fereastra dumneavoastră unică cu vedere la mediul de business.

De ce să alegeți iCON by Coface ca furnizor de informații de afaceri?

Cu peste 75 de ani de expertiză în asigurarea creditului comercial, Coface susține companiile în managementul riscului la nivel internațional:

 • Amprentă globală cu acces la date din aproape 200 de țări.
 • Experți în macroeconomie pentru analize sectoriale și întelegerea în profunzime a contextelor economice.
 • Peste 450.000 de rapoarte de informații de afaceri sunt adăugate bazei noastre de date în fiecare luna.
 • Expertiză profundă, cu peste 700 de specialiști în evaluarea și analiza riscurilor, cu peste 650 miliarde EURO risc subscris. 

Beneficiați de datele despre companii ale Coface

Accesarea informațiilor strategice utile la momentul potrivit este un avantaj competitiv decisiv. Coface vă pune la dispoziție insight-uri care vă permit să anticipați și preveniți neîncasarea creanțelor, să Coface provides you with insights that enable you to anticipate and prevent non-payment, să vă securizați investițiile și stocurile, sau să vă extindeți cu încredere pe noi piețe. Fie că vorbim de prospectare, management al creditului comercial, gestionarea lanțului de aprovizionare, audit financiar sau accelerarea proceselor de KYC, iCON by Coface vă poate fi alături pas cu pas.

 • Analiză de risc

  Coface vă oferă date, analize și recomandări de care aveți nevoie pentru a vă simplifica evaluarea opțiunilor de credit comercial și a vă permite să oferiți la rândul dumneavoastră cele mai potrivite condiții celor mai potriviți clienți.

 • Dezvoltare

  Ce piețe noi ați putea aborda? Care sunt riscurile? Cât de sigur puteți fi de partenerii externi? Faceți pasul cu încredere datorită datelor și insight-urilor de la Coface.

 • Asigurarea continuității operațiunilor

  Informațiile de afaceri de la Coface vă permit să monitorizați situația financiară a furnizorilor pentru a evita orice sincope ce pot afecta lanțul de aprovizionare.

Acces online rapid la informații de afaceri

iCON by Coface

Bun venit în viitorul deciziilor informate! Explorați potențialul  soluției iCON by Coface. 

 

• Accesați platforma noastră de ultimă generație  ce transformă datele în insight-uri acționabile, oferind informații în timp real, scoruri de credit comercial, analize economice și multe altele. 

 

• Fundamentați strategia companiei dumneavoastră, gestionați riscurile eficient și câștigați avans față de competiție. 

 

• Descoperiți o lume de posibilități cu iCON by Coface –  informația devine avantajul dumneavoastră competitiv.

Soluții API

Vă punem la dispoziție soluții web de transfer de date (API) personalizate conform nevoilor companiei dumneavoastră, astfel încât veți putea să gestionați contractele de asigurare de la Coface din sistemele proprii. 

 

Fie că optați pentru o soluție tehnica simplă sau o integrare completă, vă puteți conecta direct la informațiile Coface pentru a vă concentra eficient și sigur pe riscurile cheie. 

 

Explorați catalogul Coface API: soluții integrate pentru asigurarea de credit comercial și informații de afaceri. 

URBA360

URBA360 este o aplicație online intuitivă și interactivă ce oferă acces la date exclusive ale Coface privind evaluarea riscului comercial oriunde în lume. 

 

Accesibilă din platforma iCON by Coface, URBA360 permite utilizatorilor să exploreze indicatori cum ar fi Scorul Coface, @Credit Opinion și evaluările de risc ale anumitor sectoare sau țări. 

Întrebări frecvente despre Informații de afaceri

Informații de afaceri: cunoașteți mai bine, creșteți mai bine!

Cum puteți evalua sănătatea financiară a unui partener atunci când acordați un credit comercial? Care sunt soluțiile disponibile pentru a anticipa o eventuală neplată din partea unui partener? Care sunt cele mai bune oportunități de piață pentru a vă dezvolta afacerea, reducând în același timp riscurile? Serviciile de informare ale Coface vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză, astfel încât să puteți controla riscul comercial și să vă deschideți noi oportunități de creștere.