Stiri & Publicatii
11/09/2014
Stiri despre produsele & serviciile noastre

Lansarea aplicatiei CofaMove: Cofanet este disponibil acum si pe telefonul mobil

CofaMove

Coface a dezvoltat pentru clientii sai o aplicatie pe telefonul mobil, care le ofera acestora posibilitatea de a accesa, oriunde si oricand, caracteristicile esentiale ale platformei online CofaNet pentru gestionarea contractelor de asigurare. Aplicatia este disponibila pentru a fi descarcata din Apple App Store si Google Play Store.

Denumita CofaMove, aceasta aplicatie inovatoare pe piata de asigurari de credit permite utilizatorilor sai accesul la informatiile privind limitele de acoperire Coface, atunci cand nu sunt la birou. Cu acest nou instrument, mereu la indemana, Credit Risk Managerii isi pot imbunatati timpul de raspuns referitor la preluarea riscurilor si sa gestioneze mai usor forta de vanzari, atunci cand sunt in deplasari. La randul lor, reprezentantii comerciali devin mai eficienti in prospectare si negociere.

Caracteristicile actuale ale CofaMove includ: identificarea companiei, consultarea limitei si posibilitatea de a comanda o noua limita de credit sau extinderea acesteia; pana la finalul anului existand un plan de dezvoltare al acestora. Aplicatia este disponibila intr-o multitudine de limbi si poate fi folosita de aproximativ 40.000 de utilizatori Cofanet, fara niciun cost suplimentar.

"Lansarea CofaMove este un nou pas in calatoria spre inovare, la care participa clientii si prospectii nostri, initiata in 2013 cu Asigurarea de Credit Comercial SMART. Suntem foarte atenti la nevoile clientilor nostri. Acest nou instrument satisface solicitarile tehnologice si deschide perspective noi de management al riscului de credit in deplasari. Prin intermediul platformei tehnice integrate, clientii nostri internationali pot utiliza acest nou instrument la o scara globala, chiar din prima zi.", a mentionat Patrice Luscan, Marketing and Strategy Director al Grupului Coface.

 

 

Descărcaţi acest comunicat de presă : Lansarea aplicatiei CofaMove: Cofanet este disponibil acum si pe telef... (133,58 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English