Sprijin pentru decizii de afaceri informate

Evaluăm expunerea la risc aferentă partenerilor dumneavoastră și vă oferim monitorizarea acestora

Ce este Credit Opinion?

Credit Opinion vă oferă recomandarea Coface privind intervalul de sume pentru acordarea de credit comercial.  Sumele sunt exprimate în moneda locală și pot fi urmărite cu ajutorul serviciilor de Monitorizare. 

Ce este Advanced Credit Opinion?

Advanced Credit Opinion oferă o recomandare pornind de la un nivel de sume menționat de dumneavoastră, în concordanță cu nivelul dumneavoastră de risc actual sau anticipat. Recomandarea poate acoperi întreaga sumă solicitată sau poate sugera o reducere a riscului. Opinia este însoțită de comentarii care detaliaza motivația rezoluției noastre.

De ce au ales iCON by Coface pentru a monitoriza și controla riscurile?

Günther, Export Manager South Asia, Australia & New Zealand

Am constatat că discursul nostru are mai multă greutate atunci când e vorba de a obține anumite condiții de plată din partea departamentelor financiare de când informația noastră vine de la Coface. Se crează o punte de încredere care nu exista înainte.

Renato, Senior Lean Manager

În ultimii doi ani am oferit colegilor noștri din vânzări @Credit Opinion, între ultimul apel de prospectare și prima întâlnire. Această practică a dus la o alocare diferențiată a eforturilor lor, ceea ce a îmbunătățit semnificativ eficiența vânzărilor.

Informații de afaceri unice disponibile rapid online

Coface API portal

Vă punem la dispoziție soluții web de transfer de date (API) personalizate conform nevoilor companiei dumneavoastră, astfel încât veți putea să gestionați contractele de asigurare de la Coface din sistemele proprii. 

 

Fie că optați pentru o soluție tehnica simplă sau o integrare completă, vă puteți conecta direct la informațiile Coface pentru a vă concentra eficient și sigur pe riscurile cheie. 

 

Explorați catalogul Coface API: soluții integrate pentru asigurarea de credit comercial și informații de afaceri. 

iCON by Coface

Bun venit în viitorul deciziilor informate! Explorați potențialul  soluției iCON by Coface. 

 

• Accesați platforma noastră de ultimă generație  ce transformă datele în insight-uri acționabile, oferind informații în timp real, scoruri de credit comercial, analize economice și multe altele. 

 

• Fundamentați strategia companiei dumneavoastră, gestionați riscurile eficient și câștigați avans față de competiție. 

 

• Descoperiți o lume de posibilități cu iCON by Coface –  informația devine avantajul dumneavoastră competitiv.

URBA360

URBA360 este o aplicație online intuitivă și interactivă ce oferă acces la date exclusive ale Coface privind evaluarea riscului comercial oriunde în lume. 

 

Accesibilă din platforma iCON by Coface, URBA360 permite utilizatorilor să exploreze indicatori cum ar fi Scorul Coface, @Credit Opinion și evaluările de risc ale anumitor sectoare sau țări. 

Vezi și

Întrebări frecvente