Stiri & Publicatii
08/04/2019
Evaluarea Riscului de Tara & Studii economice

Coface lanseaza oferta de asigurare de credit in Grecia

Coface lanseaza oferta de asigurare de credit in Grecia

Coface lanseaza oferta de asigurare de credit in Grecia

 

Companiile locale vor beneficia de expertiza Coface in prevenirea riscurilor si protectia platilor

 

In conformitate cu ambitia sa strategica de a creste prin abordarea de piete noi, Coface lanseaza oferta de asigurari de credit in Grecia. Coface isi consolideaza acum sprijinul oferit companiilor din Grecia, oferindu-le expertiza sa recunoscuta in monitorizarea riscului de credit a milioane de societati din intreaga lume, protejandu-le tranzactiile comerciale.

 

Prezenta in Grecia ne va permite sa fim consecventi cu obiectivul nostru de a fi alaturi de clientii nostri acolo unde isi desfasoara business-ul. Companiile grecesti vor beneficia de acum de serviciile Coface de prevenire a riscurilor si de asigurare a vanzarilor, vitale pentru a ramane sustenabile pe termen lung, competitive si sigure in comertul extern”, a precizat Eugen Anicescu, Country Manager, Coface Romania.

 

Grecia a implementat reforme care pregatesc terenul pentru o piata de asigurari de credit promitatoare. Consolidarea conturilor publice si credibilitatea fiscala imbunatatita permit tarii sa revina pe pietele internationale si sa ridice partial mecanismele de control asupra capitalului. Companiile din Grecia au devenit mai competitive, si-au redus datoriile si acum sunt mai orientate catre exporturi. Aceasta a incurajat dezvoltarea unor noi sectoare si a permis evolutia celor  productive.

 

Xavier Durand, CEO, Coface, a declarat:„Existenta noastra din Grecia extinde prezenta istorica si solida a Coface in regiunile mediteraneene si africane, care reprezinta 27% din veniturile Grupului in 2018.Grecia este o piata promitatoare pentru Coface; increderea in afaceri se imbunatateste si este estimata o crestere semnificativa in 2019. Oferta noastra de asigurari de credit directe va consolida sprijinul acordat de Coface afacerilor locale, care pana acum au fost sprijinite prin reteaua noastra internationala”.

Descărcaţi acest comunicat de presă : Coface lanseaza oferta de asigurare de credit in Grecia (209,56 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English