Stiri & Publicatii
02/03/2020
Stiri Corporate, , Stiri despre produsele & serviciile noastre

Coface lanseaza Cross Border Network, un nou produs online

Cross Border Network

Coface continua seria de inovari extinzand oferta de produse online prin lansarea Cross Border Network. Prin acest serviciu, Coface ofera clientilor posiblitatea de a vedea relationarile companiilor si persoanelor in cea mai mare baza de date din Europa Centrala si de Est ce contine 34 de milioane de companii.

Aplicatia este interactiva si ofera informatii utile despre companii, gradul lor de risc si potentialul comercial al acestora.

„Prin noua noastra solutie online, clientii Coface pot verifica relationarile intre companii, actionari si manageri din Europa Centrala si de Est, ceea ce vine in ajutorul lor pentru o mai buna deafasurare a afacerilor. In prezent, aproape fiecare proprietar de afacere, director financiar sau de achizitii trebuie sa verifice structura actionarilor si sa detina informatii despre proprietarii de afaceri. Lansarea Cross Border Network sprijina eforturile de cunoastere a clientilor, fiind un instrument interactiv si usor de utilizat. Produsul are la baza date colectate din surse oficiale pentru a asigura cea mai inalta calitate si fiabilitate”, a declarat Dorota Angotti, Director Regional Servicii de Credit Management in cadrul Coface.

Cross Border Network ofera urmatoarele beneficii:

  • Acoperire vasta: acces la cea mai mare baza de date din Europa Centrala si de Est care include 34 de milioane de companii
  • Prezentare interactiva a datelor printr-o interfata grafica intuitiva
  • Rapiditate: acces online facil prin aplicatia InfoICON
  • Transparenta: permite verificarea relationarilor dintre companii, actionarii/proprietarii acestora si alte persoane
  • Posibilitatea de agenera rapoarte
  • Disponibilitate 24/7 

Clientii pot accesa Cross Border Network prin InfoICON, platforma online Coface dedicata informatiilor de afaceri, de unde utilizatorii pot comanda rapoarte de credit si servicii de monitorizare (http://icon.cofacecentraleurope.com).

Descărcaţi acest comunicat de presă : Coface lanseaza Cross Border Network, un nou produs online (418,33 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English