Stiri & Publicatii
24/07/2014
Stiri Corporate

Coface il numeste pe Nicolas Garcia in functia de Director Comercial al Grupului

Coface Nicolas Garcia

Coface l-a numit pe Nicolas Garcia in calitate de Director Comercial al Grupului. In aceasta noua pozitie, el devine, de asemenea, membru al Consiliului de Administratie al Grupului si al Comitetului Executiv.

In noul sau rol, Nicolas Garcia va gestiona dezvoltarea comerciala a Grupului prin utilizarea la maximum a inovarii produselor existente, consolidarea modelului de distributie pe mai multe cai si dezvoltarea serviciilor de inalta calitate oferite in intreaga lume.

Nicolas Garcia si-a inceput cariera la Euler Hermes Franta, ca si analist de credite in 1997, ulterior fiind numit Head of the Regional Risk Office. In 2004, el a preluat un rol comercial ca International Account Manager si ulterior ca Head of International Product Management & International Sales. In 2007, Nicolas Garcia s-a alaturat Agentiei Mondiale Euler Hermes ca Director Regional de Vanzari & Marketing si, in 2011, a gestionat departamentul de Commercial Underwriting.

El s-a alaturat companiei Coface in 2013.

Nicolas Garcia, in varsta de 41 de ani, a absolvit Universitatea din Bordeaux, specializarea Economie si Finante Internationale. El detine un MBA in International Banking & Finance de la Birmingham Business School. 

Descărcaţi acest comunicat de presă : Coface il numeste pe Nicolas Garcia in functia de Director Comercial a... (135,62 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English