Stiri & Publicatii
29/03/2017
Stiri Corporate

Coface deschide un centru IT de dezvoltare regionala si lanseaza procesul de recrutare pentru 80 de specialisti

Grupul Coface, expert in asigurarea de credit, va deschide un centru de dezvoltare IT in Bucuresti, la inceputul lunii aprilie, urmand sa fie angajate de 80 de persoane. Deschiderea centrului sustine ambitia Coface de a deveni cel mai agil partener global de credit comercial din industrie. Ca parte a planului strategic al Grupului, a fost lansat un numar mare de proiecte, cu scopul de a extinde si consolida sistemele informationale ale Coface. Sectorul asigurarilor de credit comerciale autonome nu exista in cazul tuturor activitatilor „de baza”, ceea ce determina Coface sa dezvolte intern, cele mai importante aplicatii de baza pentru afaceri.

Crearea unui nou centru de dezvoltare IT cu sediul in Bucuresti face parte din planul strategic Coface de a deveni cel mai agil partener de credit comercial global din industrie. Centrul va permite companiei sa isi concentreze mai bine eforturile si expertiza. Toti specialistii IT recrutati vor beneficia de programe de formare interna si externa, cu scopul de a fi permanent informati, din punct de vedere tehnic: instruirea pe o serie de teme functionale, metodologice si tehnice vor mentine personalul intern la curent cu toate modificarile, pentru a fi in masura sa progreseze continuu, in diferite domenii.

Infrastructura hardware este concentrata intr-un Centru Unic de Date, complet securizat si situat in apropiere de Paris (cu sediul in doua centre fizice de Date, legate in modulactive - active, in cadrul a 50 km distanta). Toate serverele Coface sunt gestionate din acest centru de date, inclusiv serverele pentru anumite tari.Voice over IP-ul si sistemul de videoconferinte leaga toate tarile, fiind asociate unui eco-sistem puternic, aflat in stransa legatura. Serverele de productie ruleaza in principal in Linux. In cea mai mare parte,Middleware(software care furnizeaza servicii pentru aplicatii, pe langa cele disponibile din sistemul de operare) sunt J2EE, ORACLE Database, IBM Data Stage ETL si EZ Publish pentru managementul continutului.

Folosirea ultimelor tehnologii asigura eficacitatea sistemelor informatice Coface.

Coface este prezent in mod direct sau indirect in 100 de tari, oferind clientilor din aproximativ 200 de state acoperiri ale asigurarilor de credit. Reteaua internationala a Grupului permite companiei Coface sa ofere multinationalelor o structura adecvata nevoilor lor, combinand cunostintele economice de la nivel global cu cele de locale, din mai multe sectoare.

“Suntem in cautarea de persoane care au experienta in tehnologia software, ca de exemplu AngularJS, PhoneGap, Spring MVC, Jackson, JSF, Struts etc., persoane cu mintea deschisa si o gandire tehnica. Avem nevoie de oameni care au cunostinte de limba engleza, au dorinta de a invata si de a face parte dintr-o companie multinationala, care detine o varietate de proiecte provocatoare”, a declarat Eugen Anicescu, Country Manager Coface Romania.  

Descărcaţi acest comunicat de presă : Coface deschide un centru IT de dezvoltare regionala si lanseaza proce... (96,10 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English