Stiri & Publicatii
04/03/2014
Stiri Corporate

Coface, asiguratorul numarul 1 in America Latina, lanseaza o oferta directa in Columbia

Coface, o oferta directa in Columbia
Grupul activeaza direct in 9 dintre tarile din regiune 

Prezent in Columbia din 2007 prin intermediul unui parteneriat cu Mundial Seguros, Coface a obtinut recent  o licenta de la autoritatile locale de reglementare pentru a oferta direct solutiile de asigurare de credit. Companiile columbiene vor beneficia asadar, de expertiza Coface in prevenirea riscului de credit si protectia tuturor tranzactiilor comerciale domestice si internationale, precum si de reteaua sa internationala extinsa.

Licenta columbiana reprezinta inca un pas catre extinderea si intarirea prezentei istorice a Grupului in America Latina. Coface este primul asigurator de credit ce a observat potentialul urias al tarilor emergente in aceasta regiune la sfarsitul anilor 1990 si detine in prezent aproape 40% din piata regionala de asigurare de credit.

In acest rol de lider si pioner, Coface garanteaza companiilor locale cel mai bun sprijin pentru dezvoltarea lor comerciala, datorita expertizei aprofundate a specifiului si serviciului local. Companiile din Columbia vor primi suport din partea unei echipe locale, care va lucra alaturi de asiguratorii si cumparatorii sai, beneficiind de expertiza riscului de credit oferita de underwriter-ii centrului deschis in 2013.

Coface isi continua expansiunea in tarile emergente. Dupa Ghana in 2012 si Indonezia in 2013, ne concentram catre America Latina ca regiune strategica pentru Coface, in care ne-am mentinut pozitia de lider. Columbia prezinta un potential urias de dezvoltare: in prezent numai 500 de companii utilizeaza asigurarea de credit. Odata cu aceasta noua extindere, vom fi si mai aproape de clientii nostri si vom putea sa le oferim solutii personalizate de dezvoltare a afacerilor, indiferent de dimensiunea acestora. De asemenea, companiilor multinationale li se va facilita accesul la serviciul Coface Global Solutions, beneficiind de o structura dedicata.
In prezent, Coface activeaza in 9 tari din America Latina si isi va intari prezenta in 2014 prin consolidarea pozitiei de lider in regiune.”, a declarat Jean-Marc Pillu, CEO Coface.

Descărcaţi acest comunicat de presă : Coface, asiguratorul numarul 1 in America Latina, lanseaza o oferta di... (192,64 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English