Stiri & Publicatii
26/02/2013
Stiri Corporate

Coface a finalizat gruparea celor 21 de sucursale europene de asigurari de credit intr-o singura companie

Coface a finalizat gruparea celor 21 de sucursale europene de asigurari de credit intr-o singura companie
Coface a simplificat si eficientizat structura activitatilor sale europene de asigurari de credit. 

Ca urmare a unei fuziuni a filialelor sale de asigurari de credit germane, austriece si italiene, precum si a sucursalelor acestora, Coface isi desfasoara acum activitatea de asigurari de credit in cadrul Uniunii Europene, prin intermediul unei singure companii constituite in temeiul dreptului francez – Compagnie française d'assurance pour le commerce extérieur – ce grupeaza 21 de sucursale. 

Aceasta operatiune de fuziune la scara larga, realizata intr-un timp record, plaseaza toate activitatile europene ale Coface de asigurare a creditelor sub un organ unic de reglementare din Franta, Autoritatea de Supraveghere Prudentiala. 
Aceasta structura eficienta anticipeaza noul cadru de reglementare al directivei Solvency II: relatiile Coface de reglementare vor fi mai facile si gestionarea cerintelor sale pentru fonduri proprii va fi optimizata. 

Entitatile locale vor ramane pe deplin responsabile pentru activitatea lor operationala si a relatiilor stranse de lucru cu clientii proprii. Structura va oferi acestora oportunitatea de a profita cu o rapiditate crescuta de pe urma diferitelor dezvoltari oferite de catre Grup, permiţand astfel o satisfactie sporita a clientilor, impreuna cu un management al riscului imbunatatit.

Descărcaţi acest comunicat de presă : Coface a finalizat gruparea celor 21 de sucursale europene de asigurar... (239,52 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English