Stiri & Publicatii
28/01/2020
Stiri Corporate

Coface Romania si Romanian Business Leaders sprijina antreprenorii romani in scalarea afacerilor

Coface Romania si Romanian Business Leaders sprijina antreprenorii romani in scalarea afacerilor

Coface Romania sustine Antreprenoria, un program social al Fundatiei Romanian Business Leaders (RBL) prin care antreprenori si intraprenori beneficiaza de suport in scalarea afacerilor. Ca parte a acestui parteneriat, Coface va contribui la sprijinirea afacerilor aflate in etape de crestere oferind solutii si know how antreprenorilor participanti in program.

Prin aceasta colaborare, Coface participa la rezolvarea provocarilor antreprenorilor aflati in stadii de crestere accelerata si care au potential real de a inova si de a se transforma in modele pe piata. Initiativa intareste strategia Coface de a sprijini antreprenoriatului autohton, nu doar prin serviciile oferite, ci si prin intermediul unor astfel de parteneriate.

Ca sustinator al programului Antreprenoria, Coface va oferi acces la contexte de invatare si colaborare precum si la instrumente/servicii care vor ajuta companiile participante in diferitele etape ale programului. Coface va pune la dispozitia Antreprenoria rapoarte de analiza financiara completa pentru diferite companii, cu ajutorul platformei InfoQuick.

“Parteneriatul incheiat cu Romanian Business Leaders face parte din strategia pe termen lunga Coface de a oferi sprijin antreprenorilor locali. Credem in astfel de parteneriate si avem convingerea ca prin acest proiect comun putem contribui la dinamizarea mediului de afaceri si la crearea unor afaceri care sa creeze valoare adaugata pe termen lung”, a declarat Eugen Anicescu, Country Manager Coface Romania.

„Suntem incantati de parteneriatul incheiat cu Coface Romania deoarece ne va permite sa multiplicam eforturile Antreprenoria de a sprijini antreprenorii cu potential de crestere. Instrumentele, cunostintele si specialistii Coface vor reprezenta inca un punct de sprijin pentru companiile selectate in Antreprenoria alaturi de cei 200 de lideri de business, membri ai Romanian Business Leaders, care contribuie voluntar pentru a face Romania o tara mai buna”, a declarat Dragos Dinu, liderul proiectului Antreprenoria.

Antreprenoria este cel mai longeviv proiect al Romanian Business Leaders si principalul proiect de sprijin pentru antreprenori sub motto-ul Antreprenoria – cresc antreprenorii, creste Romania! Initiatorii programului cred in capacitatea antreprenorilor romani de a deveni lideri in pietele sau nisele lor. In acest sens, au fost identificate patru bariere in calea salturilor de crestere ale companiilor: lipsa modelelor si metodelor de scalare, lipsa unei retele de sprijin formata din mentori si adviseri, accesul limitat la manageri cu profil intraprenorial si accesul limitat la capital de crestere. Pentru aceasta s-a construit un traseu de sprijin personalizat timp de 2 ani: Atelierele Antreprenoria, Intraprenoria, Mentoria si Advisoria. Alumni Antreprenoria au o cifra de afaceri cumulata de peste 400 de milioane de euro si peste 5.500 de angajati.

Romanian Business Leaders (RBL) este o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit care ofera o platforma de actiune si implicare sociala pentru antreprenorii si sefii de companii din mediul de business privat.

Descărcaţi acest comunicat de presă : Coface Romania si Romanian Business Leaders sprijina antreprenorii rom... (357,24 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English