Stiri & Publicatii
23/05/2013
Stiri despre produsele & serviciile noastre

Certificatul Excellent SME, primul instrument din Romania care certifica performanta IMM-urilor, oferit de CCIB alaturi de Coface Romania

Excellent SME

CCIB alaturi de Coface lanseaza in premiera in Romania un instrument care premiaza performanta obtinuta de companiile ce activeaza in sectorul IMM, din punctul de vedere al riscului comercial si al sigurantei in afaceri, pe care acestea le prezinta.Produsul Excellent SME a fost lansat oficial ieri in cadrul unei conferinte de presa sustinute de prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, Presedintele CCIB, si Constantin Coman, Directorul General al Coface Romania. La eveniment au participat, alaturi de jurnalisti, consilieri economici ai ambasadelor straine in Romania, precum cea a Ungariei, Greciei, Poloniei, manageri ai unor intreprinderi mici si mijlocii, membre si non-membre ale Camerei, care si-au manifestat interesul de a-si certifica performanta prin Excellent SME.

Certificatul Excellent SME este emis de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, dupa confirmarea incadrarii companiei in categoria de risc comercial scazut, realizata de catre Coface Romania prin intocmirea unui raport de credit actualizat la momentul solicitarii Certificatului si atesta stabilitatea companiei din punctul de vedere al situatiei financiare, al datoriilor la bugetul de stat, al incidentelor de plata si al situatiei juridice. Membrii CCIB beneficiaza de o reducere de 33% aplicata la tariful standard perceput de COFACE pentru efectuarea operatiunilor necesare validarii performantelor firmelor.

"Acest parteneriat special, intre CCIB - organizatie cu traditie de peste 145 de ani in reprezentarea si sustinerea mediului de afaceri - si COFACE - una dintre companiile etalon in domeniul serviciilor pentru managementul riscului de credit - a condus la realizarea unui produs care va contribui la cresterea gradului de siguranta a afacerilor datorita reducerii riscurilor asumate de companiile care aleg ca partener o companie certificata", a declarat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, Presedintele Camerei bucurestene.

Obtinerea Certificatului Excellent SME este atestata prin afisarea unei sigle specifice pe website-ul companiei certificate, prin intermediul tehnologiei testateSafeSigned™care previne copierea sa pe un alt website sau prin crearea unei pagini web de prezentare si verificare a Certificatului pe servereleSafeSigned, in cazul companiilor care nu detin inca un website propriu. 

"Principalele beneficii aduse de Certificatul Excellent SME mediului de afaceri din Romania sunt cresterea increderii intre companii, de care acesta are atat de multa nevoie in prezent si premierea si evidentierea companiilor care reusesc sa obtina performanta in acesta perioada economica instabila, rezultat cu atat mai mult demn de apreciere.", a declarat Constantin Coman, Director General al Coface Romania. 

Prezentarea completa a produsului se gaseste pe site-ul: www.ccib.ro/ExcellentSMERomania

Descărcaţi acest comunicat de presă : Certificatul Excellent SME, primul instrument din Romania care certifi... (251,54 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English