Stiri & Publicatii
14/01/2022
Stiri Corporate, , Stiri despre produsele & serviciile noastre

COFACE LANSEAZA "GLOBALINER", O NOUA OFERTA DE PRODUS ADRESATA COMPANIILOR MULTINATIONALE

COFACE LANSEAZA "GLOBALINER",  O NOUA OFERTA DE PRODUS ADRESATA COMPANIILOR MULTINATIONALE

Datorita unei retele internationale unice, cu o prezenta in peste 100 de tari si experienta de 75 de ani in deservirea companiilor exportatoare,Coface colaboreaza in prezent cu peste 600 de clienti mari si este lider mondial in asigurari de credit pentru multinationale. Coface Global Solutions, cu o structura si echipe dedicate a fost infiintat in 2012 pentru a oferi acestui tip de clienti un punct central de acces la serviciile Coface, beneficiind in acelasi timp de expertiza locala ale echipelor.

Cu amprenta internationala,companiile mari trebuie sa faca fata unei complexitati tot mai mari a reglementarilor, in timp ce cerintele lor interne de eficienta operationala sunt in crestere.In acest nou mediu, Coface a decis sa faca un pas mai departe in adaptarea solutiilor sale, prin lansarea noii oferte GlobaLiner concepute exclusiv pentru clientii multinationali.

Concret, GlobaLiner sprijina dezvoltarea companiilor multinationale cu emiterea mai rapida a contractelor si un control mai mare asupra politelor de asigurare locale.Aceasta noua oferta se bazeaza pe o infrastructura IT care permite utilizarea unei librarii globale de clauze, inregistrate in o suta de limbi si medii reglementate.

„Am pornit de la faptul ca marile companii cu prezenta globala si cu mai multe filiale in strainatate au nevoi specifice in ceea ce priveste managementul riscurilor. Vor sa aiba o viziune globala asupra riscurilor clientilor lor, dar doresc si sa isi optimizeze controlul privind managementul riscului local si instrumentele de monitorizare si analiza foarte detaliate. Companiile au nevoie de un partener care sa le ajute cu gestionarea simplificata a contractelor, inclusiv politici si clauze aliniate la nivel global pentru o mai mare eficienta si consecventa in plasarea riscurilor. GlobaLiner le ofera acest sistem de management centralizat si posibilitatea de a beneficia de o oferta armonizata la nivel mondial. Clientii nostri gestiona riscurile centralizat si pot beneficia de clauze ale Grupului aplicabile in toate tarile in care isi desfasoara activitatea”, a declarat Karine Damman, Director Coface Global Solutions.

Cu acest serviciu nou, Coface continua sa-si sustina clientii internationali prin asigurarea dezvoltarii comerciale, imbunatatindu-le in acelasi timp performanta operationala. Partenerii multinationali ai Coface vor beneficia de o valoare adaugata consolidata care include:

  • o retea internationala care ofera servicii de asigurare de credit in peste 100 de tari
  • echipe dedicate cu 220 de angajati in 7 regiuni concentrate pe managementul programelor mari
  • o suita de platforme pentru controlul riscului de client
  • un sistem centralizat de negociere, avand la baza acorduri contractuale consistente si care faciliteaza eficientizarea
Descărcaţi acest comunicat de presă : COFACE LANSEAZA "GLOBALINER", O NOUA OFERTA DE PRODUS ADRES... (335,25 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English