Stiri & Publicatii
02/12/2019
Stiri Corporate

Broker Portal, noua interfata digitala Coface dedicata brokerilor

Broker Portal, noua interfata digitala Coface dedicata brokerilor

Coface lanseaza noul portal pentru brokeri, oferindu-le acestora o noua experienta in dezvoltarea activitatii lor din jurul lumii.

Disponibila in 42 de tari in care opereaza grupul Coface, Broker Portal este o platforma digitala dedicata brokerilor Coface. Modern si intuitiv, portalul permite acestora sa optimizeze gestionarea activitatilor si a fost dezvoltat cu scopul de a furniza un nivel ridicat de servicii.

O mai buna gestionare a portofoliului de clienti

Broker Portal este o platforma care functioneaza ca un punct unic, central de introducere a informatiilor din ecosistemul Coface si care pot fi accesate in permanenta de pe majoritatea dispozitivelor (computer, tableta etc.). Datorita portalului, brokerii pot beneficia de o perspectiva imbunatatita si cunostinte aprofundate despre clientii deserviti. Acest lucru faciliteaza gestionarea de activitati si performanta zilnica in ceea ce priveste gestionarea portofoliului de clienti, oferindu-le, de asemenea, asistenta din partea echipelor Coface.

Calitatea datelor pentru clienti

Broker Portal faciliteaza accesul la date cu valoare adaugata ridicata, multumita lucrarilor extensive privind calitatea datelor Coface. Dezvoltarea noului portal a sporit considerabil volumul de informatii detinute de Coface pentru mai mult de 50.000 de clienti din intreaga lume, in acelasi timp crescand si fiabilitatea datelor. Altfel spus, un broker care si-a negociat un program global poate accesa toate informatiile din portofoliul sau in aproximativ 100 de tari din jurul lumii. Asistam astfel la o premiera in sectorul asigurarilor de credit! „Acest instrument va avea un efect pozitiv asupra nivelurilor de fidelizare; ne vom deservi clientii mai rapid si intr-o maniera mai proactiva," a declarat Tolga Aktolga, Seful TCI Sigorta Brokerligi, partener al Grupului AU din Turcia.

MyWall_BrokerPortal_By_Coface 500x283

Dezvoltat cu brokeri, pentru brokeri

Dezvoltat in colaborare cu si pentru partenerii din intreaga lume a grupului, Broker Portal ilustreaza perfect relatia privilegiata pe care Coface o pastreaza cu partenerii sai. Un grup de specialisti beta au testat instrumentul pe durata dezvoltarii sale pentru a masura utilizarea portalului, si pentru a identifica posibilele evolutii care sa le intruneasca nevoile."Usurinta in utilizare si ergonomia de care da dovada Broker Portal ne-au permis sa il asimilam rapid,”a explicat Louis Bollaert, Lider Credite Comerciale, Risc Politic, Cautiuni si Fuziune & Achizitii in cadrul Aon Franta.

Simbolul transformarii Coface

„Lansarea Broker Portal reprezinta o dovada a angajamentului nostru de a oferi un nivel ridicat de servicii pentru brokeri, partenerii nostri principali si ambasadorii brandului Coface", afirma Xavier Durand, CEO, Coface."Aceasta actiune, implementata printr-un management de proiect de tip agile de catre angajatii si partenerii nostri internationali, reprezinta un exemplu al transformarii continue a Coface.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Descărcaţi acest comunicat de presă : Broker Portal, noua interfata digitala Coface dedicata brokerilor (328,63 kB)
Sus
  • Romanian
  • English