Stiri & Publicatii
03/08/2022
Stiri Corporate

Alina Popa, noul Country Manager Coface Romania

Alina Popa, noul Country Manager Coface Romania

Coface Romania are incepand cu 1 august un nou Country Manager. Alina Popa preia astfel conducerea companiei de la Eugen Anicescu care detinea aceasta pozitie din 2016. Numirea din interiorul organizatiei reconfirma soliditatea echipei locale si potentialul acesteia de a consolida brandul Coface.

Alina Popa s-a alaturat echipei Coface in urma cu 11 ani si are o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar. De-a lungul timpului, Alina a ocupat mai multe functii strategice in cadrul companiei, precum Head of Clients Relations Department, Deputy Managing Director si Commercial Director, functie pe care a detinut-o 6 ani.

Preiau aceasta noua provocare profesionala increzatoare in potentialul Coface de a continua dezvoltarea sustinuta pe piata locala.Vom continua sa raspundem nevoilor clientilor nostri, prin produse ancorate in realitate.Dupa mai bine de 10 ani in cadrul organizatiei, am privilegiul de a continua sa lucrez cu o echipa de profesionisti care contribuie, prin eforturile de zi cu zi, la protejarea afacerilor. Impreuna vom participa la dezvoltarea business-ului la nivel strategic si vom consolida pozitia companiei pe piata asigurarilor de credit comercial si a serviciilor de management al riscului de credit”, a declarat Alina Popa, Country Manager Coface Romania. 

Dupa 15 ani in echipa Coface Romania, Eugen Anicescu se retrage din companie. Sub conducerea sa, organizatia a cunoscut o crestere solida si o diversificare a portofoliului de servicii.

“Anii petrecuti alaturi de Coface au fost plini de provocari si reusite, cristalizate la final in reconfirmarea echipei ca o constana  a succesului. Am crezut de la inceput ca aceasta echipa poate sa isi indeplineasca misiunea, iar rezultatele obtinute in aceasta perioada si soliditatea echipei actuale imi dau incredere ca parcursul va continua. Le multumesc tuturor pentru dedicare si perseverenta, si sunt bucuros ca viitorul se va creiona din “interior” si pot sa ii predau stafeta Alinei”, a adaugat Eugen Anicescu.

Cu o prezenta de peste 25 de ani in Romania, Coface este un furnizor de servicii integrate de management al riscului prin patru linii de business: asigurare de credit, informatii de afaceri, colectare de creante si asigurari de garantii. 

Descărcaţi acest comunicat de presă : Alina Popa, noul Country Manager Coface Romania (340,61 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English