Stiri & Publicatii
25/02/2020
Stiri Corporate

AM Best acorda calificativul A (Excelent) Compagnie française d'assurance pour le commerce extérieur si Coface Re SA

AM Best acorda calificativul A (Excelent) Compagnie française d'assurance pour le commerce extérieur si Coface Re SA

Agentia de evaluare AM Best a acordat calificativul A (Excelent) privind Evaluarea Soliditatii Financiare (FSR) Compagnie française d'assurance pour le commerce extérieur (Compania) si Coface Re. Ambele calificative au o perspectiva stabila.

De asemenea, agentia a acordat Coface North America Insurance Company (CNAIC) Calificativul A (excelent) pentru FSR. Perspectiva ramane stabila.

Le Compagnie este entitatea operationala principala a Coface. Coface Re SA, cu sediul in Elvetia, este o filiala detinuta in proportie de 100% de catre Coface SA.

Calificativele acordate Le Compagnie, CNAIC si Coface Re reflecta importanta strategica a acestora pentru Grupul Coface. Le Compagnie este principala societate operativa de asigurari a grupului si societatea mama a tuturor entitatilor de asigurari din cadrul Coface, in timp ce CNAIC este sucursala grupului pentru accesul pe piata nord-americana. Coface Re joaca un rol central in sistemul intern de reasigurare.

In comunicatul sau de presa, AM Best subliniaza faptul ca aceste calificative reflecta „Soliditatea financiara a grupului Coface, pe care AM Best o califica drept foarte puternica, precum si performantele sale functionale adecvate, profilul de afaceri favorabil si gestionarea eficienta a riscurilor societatii”.

AM Best se asteapta ca „performanta functionala a grupului sa ramana adecvata pe termen mediu, sustinuta de capacitatea conducerii de a intreprinde actiuni prompte de reducere a riscurilor cu privire la orice activitate neperformanta atunci cand este necesar”.

Descărcaţi acest comunicat de presă : AM Best acorda calificativul A (Excelent) Compagnie française d'assur... (295,60 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English