Stiri & Publicatii
11/06/2013
PUBLICATII ECONOMICE

Studiul Insolventelor din Romania - T1 2013

Studiul Insolventelor din Romania - T1 2013
CONSTRUCTIILE, HORECA SI INDUSTRIA METALURGICA AU FOST CELE MAI AFECTATE SECTOARE DE ACTIVITATE RAPORTAT LA NUMARUL FIRMELOR ACTIVE

Constructiile, HORECA si industria metalurgica sunt sectoarele cu cel mai ridicat nivel al insolventelor deschise in primul trimestru al anului curent raportat la numarul firmelor active.

De mentionat ca aceleasi sectoare au fost incluse in top 5 sectoare cu cele mai ridicate valori pentru acest indicator si pentru anul 2012, ceea ce indica persistenta unor probleme sistemice structurale.

 

S-E, S SI N-V CONCENTREAZA JUMATATE DIN TOTALUL INSOLVENTELOR PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2013

Cele mai afectate trei zone din punctul de vedere al numarului de insolvente inregistrate in anul curent au fost S-E, S si respectiv N-V, acestea concentrand aproximativ jumatate din totalul insolventelor inregistrate in perioada analizata.

Singurele zone in care numarul de insolvente inregistrat in primul trimestru din anul curent a crescut fata de aceeasi perioada a anului anterior sunt Centru, N-E si S-E.

Pentru mai multe informatii despre evolutia insolventelor in Romania, in T1 2013, va invitam sa parcurgeti intregul studiu.

Descărcaţi această publicaţie : Studiul Insolventelor din Romania - T1 2013 (3,61 MB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English