Stiri & Publicatii
19/12/2019
PUBLICATII ECONOMICE

Industria automotive globala si reglementarile sporite: un viitor incert

Industria automotive globala si reglementarile sporite: un viitor incert

Marcata de reglementari din ce in ce mai stricte, in special in scopuri de mediu, industria auto mondiala se confrunta cu o incetinire si este obligata sa se reinventeze.

Intr-un context economic global sumbru, sectorul auto se confrunta cu o serie de provocari, inclusiv reglementari de mediu mai puternice si mai stricte. Drept urmare, vanzarile de masini inregistreaza o evolutie negativa care nu a mai fost intalnita de la Marea Recesiune din 2008, intregul sector fiind marcat de incertitudine.

 

In mod firesc, dezvoltarea si veniturile furnizorilor de automobile sunt puternic afectate de aceasta incetinire. Rationalizarea costurilor de productie si evolutiile tehnologice legate de constrangerile de mediu impuse producatorilor de masini au repercusiuni asupra intregului lant de aprovizionare. Acest lucru este valabil in special pentru cheltuielile de cercetare si dezvoltare. Acest aspect poate duce la fuziuni si achizitii pentru a rationaliza costurile respective si a aduce pe piata tehnologii decisive cu impact asupra intregului peisaj al industriei auto.

Descărcaţi această publicaţie : Industria automotive globala si reglementarile sporite: un viitor ince... (2,57 MB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English