Stiri & Publicatii
22/05/2015
Stiri despre produsele & serviciile noastre

Relansarea Coface in mediul online pentru Divizia Informatii de Afaceri

Relansarea Coface in mediul online pentru Divizia Informatii de Afaceri
Coface, unul dintre cei mai importanti asiguratori de credit si lider de piata pentru informatii din Europa Centrala, se relanseaza in mediul online cu un produs optimizat al Diviziei Informatii de Afaceri. InfoICON - cea mai mare baza de date din ECE - furnizeaza informatii online pentru peste 43 de milioane de companii din Europa Centrala si de Est si de Vest.

Coface ofera servicii de informatii de afaceri si colectare a creantelor in cadrul ECE de peste de 20 de ani. Intrucat inovarea si satisfacerea nevoilor clientilor sunt elementele esentiale ale strategiei companiei, platforma dedicata obtinerii informatiilor de afaceri, InfoICON, a fost revizuita si adaptata la dorintele si ideile clientilor. Ne-am concentrat pe cresterea usurintei de utilizare, descrierea detaliata a ofertei si o gama de produse imbunatatite. Noua aplicatie InfoICON este acum o piata online pentru informatii de afaceri, care ofera:

  • produse adaptate la nevoile specifice ale clientilor
  • o descriere detaliata a produsului
  • acces facil, fara inregistrare
  • plata online securizata
  • livrare imediata a informatiilor
  • comanda de rapoarte online la nivel mondial prin intermediul retelei noastre de parteneri extinse

Informatii cu privire la peste 43 de milioane de companii sunt disponibile online 24/7 si optimizate pentru dispozitive mobile.

 

Detinerea de informatii de afaceri actualizate este cruciala in activitatea noastra de zi cu zi. Reactiile proactive sunt cheia succesului. Informatiile noastre va ajuta sa controlati riscurile asociate partenerilor si clientilor si sustin deciziile de creditare. Relansarea acestui produs ca principal obiectiv imbunatatirea suportului oferit clientilor nostri si cresterea eficientei. Concret: ii ajutam sa economiseasca timp si bani.", a mentionat Katarzyna Kompowska, Executive Manager Central Europe, evidentiind beneficiile platformei Coface - InfoICON.

 

Intr-un mediu de afaceri marcat de volatilitate si indisciplina de plata in randul companiilor, Coface ramane dedicat misiunii sale de sustinere si facilitare a dezvoltarii sustenabile a partenerilor sai de afaceri, prin imbunatarirea sistemului de acces online la serviciile de informatii de afaceri. Noua aplicatie permite accesul mai rapid la rapoartele de credit pentru partenerii domestici si internationali, datorita extinderii retelei de parteneriate dezvoltate de Coface pe plan mondial”, a mentionat Iancu Guda, Coface Services Director - Business Information & Debt Collection, evidentiind beneficiile relansarii Coface InfoICON.

Descărcaţi acest comunicat de presă : Relansarea Coface in mediul online pentru Divizia Informatii de Afacer... (192,63 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English