Stiri & Publicatii
10/02/2015
Stiri Corporate

Julien Marcilly a fost numit Economist Sef in cadrul Grupului Coface

Julien Marcilly

Julien Marcilly a fost numit Economist Sef in cadrul Grupului Coface si isi va exercita functia incepand cu data de 2 Martie 2015, cu raportare catre Jean-Marc Pillu, CEO al Grupului Coface. El va prelua activitatea de la Yves Zlotowski, care a decis sa urmeze o cariera in afara analizei macroeconomice si a industriei de asigurari de credite.

Din 2012, Julien Marcilly, in varsta de 32 de ani, a fost adjunctul lui Yves Zlotowski si Head of Country Risk. Inainte de a se alatura echipei Coface, a lucrat in cadrul Artio Global Investors, o societate de administrare a activelor din New-York, iar anterior a ocupat functia de Economist in cadrul BRD. Cu o vasta experienta in pietele emergente, un doctorat in economie financiara la Paris-Dauphine si un Master in Management la ESCP Europa, el este singurul calificat pentru a reusi in aceasta pozitie provocatoare.

Pe parcursul celor 14 ani in cadrul Grupului Coface, Yves Zlotowski a consolidat echipa de Cercetare Economica a Coface, a introdus noi publicatii si a consolidat expertiza economica regionala a Grupului.

Descărcaţi acest comunicat de presă : Julien Marcilly a fost numit Economist Sef in cadrul Grupului Coface (140,76 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English