Stiri & Publicatii
24/03/2016
Stiri Corporate

Eugen Anicescu va fi, din Martie 2016, noul Country Manager Coface Romania

Eugen Anicescu
Constantin Coman, Country Manager pentru Coface Romania, a acceptat o noua provocare profesionala preluand pozitia de Group Director in cadrul Asiguratorului francez la Paris, dupa o activitate de aproape 16 ani, conducerea locala fiind preluata din Martie de catre Eugen Anicescu, in prezent Managing Director al Diviziei de Asigurari.

Constantin Coman si-a inceput activitatea in cadrul Coface in Mai 2000 si a contribuit semnificativ la dezvoltarea operatiunilor grupului pe piata din Romania. Astfel, sub conducerea sa, Coface Romania a cunoscut o crestere a cifrei de afaceri de 55% in ultimii trei ani. De asemenea, incurajarea activitatilor de cercetare si pozitionare a companiei Coface ca furnizor unic de servicii integrate cu abordare consultativa a dus la deschiderea a doua birouri regionale in Cluj Napoca si Timisoara.

Am trecut prin multe provocari si stiu ca nu as fi reusit sa ating rezultate atat de bune fara o echipa extraordinara, solida, cu o cultura organizationala de leadership care are tot timpul in atentia sa clientul. Le multumesc tuturor pentru ca impreuna am facut diferenta pe piata, ajutandu-ne partenerii sa isi atinga obiectivele. Performantele recunoscute la nivelul grupului imi dau incredere in viitorul stralucit al Coface Romania.”, a precizat Constantin Coman.    

Eugen Anicescu are o vechime de noua ani in Coface Romania, in ultimii trei ani detinand pozitia de Managing Director al Diviziei de Asigurari. Alaturi de echipa, a consolidat pozitia Coface in calitate de LIDER pe piata asigurarilor din Romania, coordonand departamentul cu cea mai mare contributie in totalul cifrei de afaceri.

Vom creste in mod sustenabil, pentru ca asa cum ne-am obisnuit, ne vom axa pe atingerea tintelor de venituri si de profitabilitate, prin furnizarea celor mai bune servicii si produse. Coface are o echipa puternica in Romania si impreuna vom continua dezvoltarea business-ului la nivel strategic si vom consolida pozitia companiei pe piata asigurarilor de credite comerciale si a serviciilor de credit management. Din pozitia noastra de experti in credit management, avem angajamentul ferm de a ne sprijini clientii sa isi protejeze si sa isi dezvolte afacerea.”, a declarat Eugen Anicescu, Country Manager, Coface Romania.        

Bine pozitionata in urma realizarilor si a rezultatelor pozitive din ultimii ani, Coface Romania va continua sa asigure dezvoltarea pe termen lung si sa isi consolideze produsele lansate pe piata managementului riscului de credit.

 

Biografie

Eugen Anicescu si-a inceput cariera in 2001, in cadrul Generali Asigurari, unde a detinut functia de Head of Reinsurance.

Din 2007 lucreaza in cadrul Coface Romania si a avut, de-a lungul timpului, mai multe functii strategice, precum Credit Insurance Manager intre Aprilie 2007 - Ianuarie 2011, Deputy Managing Director, in perioada Ianuarie 2011- Septembrie 2012. In Octombrie 2012, a fost numit Managing Director, pozitie pe care a detinut-o pana in luna Martie 2016.     

Eugen Anicescu, 39 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti, avand un Master in Business Administration in cadrul aceleiasi Universitati. 

Descărcaţi acest comunicat de presă : Eugen Anicescu va fi, din Martie 2016, noul Country Manager Coface Rom... (81,38 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English