Stiri & Publicatii
24/03/2015
Stiri Corporate

Detinand o pozitie de lider pentru serviciul de Informatii de Afaceri in Israel, Coface lanseaza si Asigurarea de Credit Comercial

Holding a leading position in business information, Coface starts credit insurance in Israel

Companiile locale vor beneficia de expertiza Coface in prevenirea si protectia impotriva riscului de credit, in completarea serviciilor de colectare si informare.

Ca parte a strategiei de expansiune pe piete noi, Grupul Coface, reprezentat in Israel prin cea mai mare companie locala care ofera informatii de afaceri, BDI-Coface, a obtinut licenta de la autoritatea de reglementare locala pentru a activa ca asigurator de credit.

Licenta ii permite Grupului Coface sa extinda si sa simplifice distributia solutiilor de asigurari de credit pentru companiile din Israel, oferindu-le posibilitatea de a beneficia de expertiza sa in prevenirea si protectia impotriva riscului de credit pentru tranzactiile comerciale, in completarea serviciilor de colectare si informare, dar si a celei mai mari retele internationale de asigurari de credit. Coface este acum intr-o pozitie avantajoasa, avand posibilitatea de a-si consolida suportul oferit companiilor israeliene, pe masura ce acestea se dezvolta si se extind.

Comentand pe marginea licentei pentru Israel, Jean-Marc Pillu, Director General Executiv Coface, a spus: "Companiile israeliene au fost pregatite sa faca fata fluctuatiilor ciclului economic si astazi au o pozitie financiara sanatoasa. Experienta de plata a Coface pentru tara este una pozitiva.

Pe aceasta piata cu potential ridicat, oferta directa de asigurari de credit ne va permite sa fim mai aproape de clientii nostri si sa oferim solutii adaptate. Cunostintele noastre privind piata locala, prezenta internationala extinsa, gama de produse diversificata si inovatoare, canalele de distributie corespunzatoare si managementul prudent al riscurilor ne vor permite sa contribuim la dezvoltarea comerciala a companiilor israeliene, indiferent de dimensiunea lor.

Anul trecut Coface a obtinut licente pentru asigurari de credit in Columbia (Ianuarie 2014) si Maroc (Decembrie 2014). Grupul a deschis si birouri comerciale in Filipine si Kazakhstan si a semnat un parteneriat comercial in Serbia.

Descărcaţi acest comunicat de presă : Detinand o pozitie de lider pentru serviciul de Informatii de Afaceri ... (176,43 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Sus
  • Romanian
  • English