Quadient și Coface își unesc forțele pentru a oferi o soluție avansată de gestionare a riscurilor clienților în Franța și pe alte piețe internaționale

Quadient (Euronext Paris: QDT), lider în a ajuta companiile să creeze conexiuni semnificative cu clienții prin intermediul canalelor digitale și fizice, și Coface, un asigurător de credite comerciale de renume mondial cu peste 75 de ani de experiență, anunță parteneriatul lor strategic pentru a oferi o soluție avansată de gestionare a riscurilor.

Acest nou parteneriat va debuta în Franța înainte de a se extinde rapid pe piețele din Marea Britanie și America.

 

Evaluarea în timp real a riscului de credit

Oferite ca un modul suplimentar pentru automatizarea gestionării creanțelor (AR) în cadrul platformei cloud Quadient, datele îmbogățite și informațiile furnizate de Coface vor permite companiilor să analizeze cu mai multă acuratețe sănătatea financiară a clienților, potențialilor clienți și furnizorilor lor. Datele extrem de granulare furnizate țin cont de condițiile de piață în schimbare, de informațiile financiare ale companiei, de analiza riscurilor sectoriale și de perspectivele exclusive ale datelor Coface. Aceste informații valoroase oferă o evaluare în timp real a riscului de credit, în completarea informațiilor din fiecare relație directă dintre o companie și clienții săi.

Acest parteneriat cu Coface se aliniază perfect cu strategia noastră de a oferi soluții de ultimă generație în domeniul managementului experienței clienților și al automatizării proceselor financiare, prin parteneriatul cu un expert de renume precum Coface, oferim clienților noștri mai multe resurse pentru a lua decizii mai informate și pentru a-și gestiona mai eficient expunerea la risc.

- Stéphanie Auchabie, Chief Operating Officer Quadient France-Benelux

O bază de date în continuă expansiune la nivel mondial

Informațiile comerciale ale Coface valorifică peste 75 de ani de experiență acumulată în evaluarea riscului de credit și în calitate de asigurător comercial. Prin intermediul unei rețele extinse de parteneri și a peste 700 de experți interni, compania își îmbogățește continuu baza de date pentru a oferi cele mai recente informații și evaluări precise ale riscului financiar. Aceleași informații susțin o expunere la risc de peste 650 de miliarde de euro la nivel global. Poziția de lider și credibilitatea de neegalat a Coface în domeniul gestionării riscurilor sprijină echipele financiare în operațiunile lor zilnice, fie că este vorba de monitorizarea relațiilor comerciale existente, fie că este vorba de încheierea de noi parteneriate sau de menținerea unui proces de due diligence asupra furnizorilor.

 

Stabilitate financiară pe termen lung

Pentru Quadient, acest parteneriat sporește acuratețea analizei creditelor și performanța întreprinderilor de toate dimensiunile, deja familiarizate cu soluția Quadient AR cu inteligență artificială. Cu ajutorul informațiilor Coface, funcția de scoring deja prezentă în Quadient AR va facilita, de asemenea, crearea unor scenarii și fluxuri de lucru mai eficiente. Pentru Coface, acest parteneriat strategic permite să ajungă la un număr mai mare de întreprinderi, astfel încât acestea să poată beneficia de întreaga gamă de servicii de informații de afaceri.

Suntem încântați să colaborăm cu Quadient pentru a oferi o soluție mai cuprinzătoare și mai integrată de gestionare a riscurilor clienților și furnizorilor. Cu expertiza noastră combinată, suntem încrezători că putem ajuta companiile să își îmbunătățească procesul de luare a deciziilor și să își consolideze în mod durabil stabilitatea financiară.

- Nesrin GONIN, director general al departamentului Business Information pentru Europa de Vest al Coface