Numirea lui Jonathan Steenberg în funcția de economist Coface pentru Regatul Unit și Irlanda

Coface are plăcerea de a anunța numirea lui Jonathan Steenberg în funcția de economist pentru Regatul Unit și Irlanda. El se subordonează lui Bruno De Moura Fernandes, șeful departamentului de cercetare macroeconomică al Coface și își are sediul la Londra.

Noua echipă a lui Jonathan

 

Jonathan s-a alăturat echipei de cercetare economică a Coface în luna ianuarie a acestui an. Această echipă este formată din specialiști cu sediul în Europa, Orientul Mijlociu, America și Asia, care deservesc clienții companiei și experții interni ai Coface. Departamentul produce analize macroeconomice, evaluări de risc de țară/sector și rapoarte tematice care permit companiilor din întreaga lume să evalueze mediul cât mai exact, să își controleze riscurile și să își optimizeze dezvoltarea.

 

Trecutul lui Jonathan

Numirea lui Jonathan consolidează expertiza departamentului, a cărui calitate și valoare adăugată sunt recunoscute pe scară largă de toate părțile interesate ale Coface.

Absolvent al Universității din Copenhaga, Jonathan Steenberg și-a început cariera ca economist în cadrul Societății pentru Stabilitate Financiară (Autoritatea daneză de rezoluție pentru instituțiile financiare), contribuind la elaborarea planurilor de restructurare pentru instituțiile financiare și realizând cercetări și analize politice pe diverse subiecte relevante pentru planificarea rezoluției. În 2020, s-a alăturat Uniunii Berna în calitate de analist de cercetare economică, ulterior director asociat pentru cercetare economică, concentrându-se pe cercetarea economică în cadrul industriei de asigurare a creditelor de export și a investițiilor, pentru care Uniunea Berna este asociația internațională. Asociația reunește cele mai mari agenții de credit la export din lume, instituții financiare multilaterale și subscriitori privați de asigurări de credit și de risc politic.

Autori și experți