Coface și Doha Insurance Group încheie un parteneriat strategic în domeniul asigurărilor de credit

Coface, lider mondial în domeniul asigurărilor de credit comercial și al serviciilor specializate adiacente, și Doha Insurance Group (DIG), unul dintre cei cinci mari asigurători din Qatar și al treilea ca mărime în funcție de primele brute subscrise, au semnat un parteneriat strategic pentru a oferi produse de asigurare de credit companiilor din Qatar și pentru a contribui la consolidarea creșterii acestora pe piețele interne și de export.

Atingerea de noi piețe

 

Acest parteneriat recunoaște expertiza internațională a Coface în calitate de asigurător și reasigurător de credite și permite Grupului de Asigurare Doha să își consolideze poziția pe piața din Qatar prin colaborarea cu un partener de top. Companiile din Qatar vor avea acces la o ofertă de asigurare de credit inovatoare și agilă, care le va permite să își dezvolte comerțul în siguranță prin prevenirea și gestionarea eficientă a riscurilor de neplată.

Acest acord permite, de asemenea, Coface să ajungă pe o nouă piață și să propună soluții personalizate clienților globali cu filiale în Qatar.

 

Stabilirea unui parteneriat pe termen lung

Suntem încântați de acest nou parteneriat cu Doha Insurance Group”, a declarat Hassen Bennour, CEO al Coface pentru Orientul Mijlociu și Africa de Sud. „Întărirea structurii noastre pe piața din Qatar, împreună cu un jucător local recunoscut, reprezintă o etapă importantă în extinderea Coface în regiune. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim un nou grup de clienți, aducându-le cunoștințele noastre economice, împărtășind expertiza noastră în materie de risc și, în cele din urmă, protejându-i împotriva riscurilor de neplată pe piețele lor interne și de export.”

Suntem încântați de parteneriatul cu grupul Coface. La DIG, căutăm să stabilim parteneriate pe termen lung cu lideri puternici și credibili din industrie, pentru a oferi cele mai bune soluții și expertiză întreprinderilor din Qatar.

- Jassim Al Moftah, Director general al Doha Insurance Group