Coface și Al Rajhi Takaful încheie un parteneriat strategic în domeniul asigurărilor de credit

Acest parteneriat recunoaște expertiza globală a Coface în calitate de asigurător de credite, precum și cei 75 de ani de experiență și rețeaua sa extinsă în 100 de țări. El permite Al Rajhi Takaful să își consolideze poziția pe piața saudită prin îmbogățirea suitei sale de soluții de asigurare.

Extinderea prezenței Coface

 

Companiile saudite vor avea acces la noi produse și servicii inovatoare, permițându-le să își dezvolte comerțul în mod eficient prin prevenirea și gestionarea riscurilor de neplată. Acordul permite, de asemenea, Coface să își extindă prezența, oferind clienților săi globali soluții personalizate pentru filialele lor din Arabia Saudită.

 

Coface, lider mondial în asigurarea creditelor comerciale și în serviciile adiacente de specialitate, și Al Rajhi Takaful, una dintre cele mai mari instituții financiare și companii de asigurări din Regatul Arabiei Saudite, au încheiat un parteneriat strategic pentru a distribui soluții de asigurare de credit și pentru a ajuta companiile saudite să își stimuleze creșterea pe piețele interne și de export.

 

Asigurarea unei dezvoltări durabile

„Suntem extrem de mândri de acest nou parteneriat cu Al Rajhi Takaful”, a declarat Hassen Bennour, CEO pentru Orientul Mijlociu și Africa de Sud la Coface. „Consolidarea prezenței noastre pe piața saudită cu un lider de piață local reprezintă o etapă importantă în extinderea Coface în regiune. Vom putea sprijini în mod eficient un nou grup de clienți, protejându-i împotriva riscurilor de neplată pe piețele lor interne și de export.”

Acest acord se potrivește cu strategia noastră de distribuție. Abordarea noastră este de a lucra cu partenerii și clienții noștri pentru a obține o înțelegere reală a strategiei lor comerciale, a riscurilor asociate și de a le propune o gamă de servicii adaptate nevoilor lor specifice. Împreună cu Al Rajhi Takaful, Coface așteaptă cu nerăbdare să le asigure noilor clienți o dezvoltare durabilă", a comentat Cécile Paillard, CEO al Coface în regiunea Mediterană și Africa.

Suntem încântați de acest parteneriat strategic cu Coface, care confirmă misiunea noastră de a oferi protecție clienților noștri prin soluții fiabile, accesibile și inovatoare, pentru a ne îndeplini viziunea de a reinventa asigurările pentru Arabia Saudită. De asemenea, prin acest parteneriat, urmărim să ne extindem baza de asigurări, să diversificăm riscurile și să oferim soluții inovatoare în sectorul asigurărilor din Arabia Saudită.

- Mr. Mahmood Dahduli, CEO al Al Rajhi Takaful