Coface achiziționează magazinul de analiză a datelor din America de Nord Rel8ed

Coface anunță astăzi achiziția magazinului nord-american de analiză a datelor Rel8ed. Achiziția aduce noi seturi de date bogate și capacități de analiză, de care vor beneficia atât Coface, cât și clienții și echipele de informații comerciale ale companiei.

Extinderea bazei de date a Coface

 

Pe parcursul ultimului an, în cadrul parteneriatului cu Rel8ed, aceasta a demonstrat un set de capabilități cu adevărat distincte pentru Coface și clienții noștri, pe piața din America de Nord, unde este dificil de obținut o cunoaștere aprofundată a întreprinderilor mici și mijlocii”, a declarat Oscar Villalonga, CEO al Coface North America. „Aducerea abordării și metodologiei lor unice de curatoriat a surselor de date deschise, publice și alternative ne va ajuta să ne extindem baza de date. În cele din urmă, ne va permite să ne însoțim mai bine clienții noștri care au nevoie să își monitorizeze îndeaproape riscurile de credit și de lanț de aprovizionare.”

 

Rel8ed a fost fondată în 2015 cu sprijinul programului de incubare Innovate Niagara din Ontario și are birouri în SUA și Canada. Rel8ed este specializată în integrarea, încrucișarea, analiza și inferența din date mari extrase din mai multe surse. Clienții Rel8ed variază de la companii multinaționale, guverne și asociații de afaceri.

 

Îmbunătățirea informațiilor de afaceri

În 2019, Coface a înființat un laborator de date la Paris pentru a valorifica tehnologiile de știință a datelor în vederea optimizării produselor sale, a evaluărilor de risc și a dezvoltării de noi servicii. Această achiziție va consolida și va completa această abordare. Clienții Coface se pot aștepta la îmbunătățiri și extinderi ale activității de informații de afaceri a companiei.

Întreprinderile nu au nevoie doar de acces la surse de date extinse, ci și de analize predictive și de informații utile pentru a sprijini deciziile lor de afaceri. Suntem bucuroși să le urăm bun venit experților de la Rel8ed în Coface. Adăugarea talentelor și abilităților lor la configurația noastră ne va permite să continuăm să ne îmbogățim capacitățile de date și să le valorificăm la maximum pentru clienții noștri.

- Thibault Surer, Director de strategie și dezvoltare comercială la Coface