Alina Popa a fost numită noul country manager al Coface România

Coface România are un nou Country Manager începând cu 1 august. Alina Popa preia conducerea companiei de la Eugen Anicescu, care a ocupat această poziție din 2016.

Numirea din interiorul organizației reconfirmă soliditatea echipei locale și potențialul acesteia de a consolida marca Coface.

 

Trecutul Alinei

Alina Popa s-a alăturat Coface în urmă cu 11 ani și are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar. De-a lungul anilor, Alina a ocupat mai multe poziții strategice în cadrul companiei, cum ar fi cea de șef al Departamentului de Relații cu Clienții, Director General Adjunct și Director Comercial, poziție pe care a deținut-o timp de 6 ani.

Îmi asum această nouă provocare profesională cu încredere în potențialul Coface de a continua dezvoltarea sa susținută pe piața locală. Vom continua să răspundem nevoilor clienților noștri, cu produse ancorate în realitate. După mai bine de 10 ani în organizație, am privilegiul de a continua să lucrez cu o echipă de profesioniști care contribuie la protecția întreprinderilor prin angajamentul lor zilnic. Împreună vom susține dezvoltarea afacerii la nivel strategic și vom consolida poziția companiei pe piața serviciilor de asigurare a creditelor comerciale și de gestionare a riscurilor.

- Alina Popa, Country Manager Coface România

 

Despărțirea de Eugen

După 15 ani de activitate la Coface România, Eugen Anicescu părăsește compania. Sub conducerea sa, organizația a cunoscut o creștere solidă și și-a diversificat portofoliul de servicii.

Anii petrecuți la Coface au fost plini de provocări și realizări profesionale care mi-au întărit convingerea că o echipă puternică și profesionistă este baza succesului unei companii. De fapt, când am preluat conducerea organizației locale, știam că membrii echipei pot realiza tot ceea ce își propun. Rezultatele pe care le-am obținut în această perioadă și expertiza echipei mă fac să am încredere în viitorul luminos al companiei. Le mulțumesc tuturor pentru angajamentul și perseverența lor și mă bucur să predau această poziție Alinei Popa, care sunt convins că va duce brandul Coface și mai departe.

- Eugen Anicescu

Cu o prezență de peste 25 de ani în România, Coface oferă servicii integrate de management al riscului în patru linii de business: Asigurarea creditelor comerciale, Informații de afaceri, Recuperarea creanțelor și Garanții.