TopLiner: acoperire suplimentară a asigurărilor de credit comercial

TopLiner este o acoperire suplimentară personalizată adaptată în funcție de riscuri și de nevoi

O garanție suplimentară pentru dezvoltarea afacerilor

Prin TopLiner, asigurarea suplimentară de credit inclusă în polița dvs. TradeLiner, Coface vă sprijină dezvoltarea pe plan comercial în țară și în străinătate atunci când garanțiile tradiționale nu sunt suficiente.

 • Preț personalizat în funcție de nevoie

  Cu TopLiner, Coface oferă un preț adaptat la riscul prezentat de cumpărător, luând în considerare suma în timp real și durata acoperirii pe care doriți să o contractați. Prețul este ajustat și indicat online, astfel încât să puteți evalua creșterea riscului.

 • Înregistrați-vă simplu și instantaneu

  Achiziționarea unei polițe TopLiner se face ușor și 100% online - lăsându-vă tot timpul de care aveți nevoie pentru a vă concentra asupra afacerii dumneavoastră.

 • Acoperire internațională

  Cu TopLiner, obțineți o acoperire suplimentară neanulabilă online, pentru un termen pe care îl stabiliți pentru clienții dumneavoastră din întreaga lume.

Cu TopLiner, Coface ajustează acoperirea astfel încât să răspundă nevoilor dumneavoastră

TopLiner este o asigurare de credit suplimentară pentru clienții de asigurare TradeLiner.

În cazul în care compania asigurată a obținut o acoperire mai mică decât cea solicitată sau nicio acoperire, TopLiner vă oferă opțiunea de a cumpăra o acoperire suplimentară pentru clienții selectați și pentru o perioadă definită în prealabil.

TopLiner - Alegerea vă aparține

 • Alegeți suma suplimentară care trebuie acoperită (de la 5.000 € la 5.000.000 €).
 • Stabiliți perioada de acoperire începând cu cea mai apropiată zi (între 30 și 90 de zile).
 • Modificați parametrii din interfața Cofanet dacă este necesar, pentru a vă ajusta solicitarea privind acoperirea suplimentară.

Coface vă pune la dispoziție expertiza sa pentru a vă oferi o cotație rapidă cu privire la costul riscului dumneavoastră de creditare. Puteți apoi să faceți comparație cu marja netă, pentru a verifica dacă tranzacția dumneavoastră comercială este încă în limitele de creditare.

Asigurare de Credit Comercial

*câmp obligatoriu

Ex: name@company.com

legend

Întrebări frecvente

Vezi și